Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuw verlaagd plafond aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuw verlaagd plafond aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuw verlaagd plafond aanbrengen

Gyproc plafond plaatsen

Graag zou ik willen weten wat een verlaagd plafond van Gyproc gaat kosten inclusief materiaal manuren et cetera voor een plafond van 40 m2.

Verlaagde plafonds maken in woonkamer en badkamer

Verlaagd plafond woonkamer en badkamer met inbouwpsots begane grond afmeting 12 x 5. 11 badkamer

Verlaagde plafonds aanbrengen

Nieuwbouw woning, verlaagd plafond over de gehele begane grond. Totale oppervlakte is ongeveer 75 m2. Mooie nette gladde afwerking gewenst. Trimless inbouwspots moeten tevens geïnstalleerd worden (wij verzorgen de spots).

Verlaagd plafond boven kookeiland maken

Verlaagd plafond met zijkanten boven kookeiland maken. Afmeting 270x 100 cm. Hoogte 22cm. Hier moet de afzuigkap in. Indien mogelijk graag in week 46 of 47 met het project starten.

Nieuw verlaagd plafond aanbrengen

Het slopen van een oud verlaagd plafond in de keuken en het aanbrengen van een nieuw verlaagd plafond inclusief stucen en schilderen. En inbouwen van spotjes in plafond met dimmer (exclusief de spotjes zelf). De plafondoppervlakte is 9 m2. Graag een gespecificeerde offerte.

Verlaagd plafond plaatsen

8 m2 verlaagd plafond gips plus inbouwspots. hal met overloop gaten boren voor de spots.

Verlaagd plafond met isolatie aanbrengen

Ik woon in een woning uit bouwjaar 1933 met houten plafonds en vloeren. Ik heb de wens om in mijn woonkamer en een achterkamer een verlaagd plafond te laten aanbrengen van in totaal ongeveer 60 m². Ik wil boven dat verlaagd plafond dan ook gelijk isolatiemateriaal laten aanbrengen. Ik laat mij graag adviseren welk materiaal daarvoor het meest geschikt is. Ik denk aan materiaal dat brandvertragend werkt en isoleert tegen kou en geluid. Ik ontvang graag uw offerte.

Verlaagd plafond maken met spots en mechanische ventilator

Ik wil in de badkamer van mijn appartement graag een verlaagd plafond laten maken van ongeveer 5 m². In dat plafonds wil ik graag 3 LED-spots in een rechte lijn laten monteren. Ook moet er boven het douchegedeelte een kleine mechanische badkamerventilator worden aangesloten op een bestaand afvoerkanaal. Het plafond mag worden gemaakt van gipsplaten en afgewerkt worden met een stuclaag. Ik wil alle materialen laten leveren, ook de spots en ventilator. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel een bezoek op prijs.

Verlaagd plafond monteren

Verlaagd plafond in open keuken en woonkamer. Totale oppervlakte 36 m2. Ik wil ook met spots er in maar deze kan ik eventueel zelf halen. Andere materialen zijn voor de vakman. Optioneel is ook afvoeren van afval, dit ligt aan de meerprijs.

Verlagen plafond

Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht dat medio de zomer/najaar 2018 zal worden opgeleverd. We willen op de begane grond graag een verlaagd plafond. We twijfelen nog over de wijze waarop het plafond verlaagd wordt in verband met de kosten. We willen dan ook graag weten wat de mogelijkheden zijn en de bijkomende kosten. Het gaat zoals gezegd om een nieuwbouw woning, dus helemaal leeg, met een oppervlakte van 68 m2. We horen graag van u, alvast bedankt.

Partners

Partners van Casius