Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verlaagd badkamerplafond met spotjes maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verlaagd badkamerplafond met spotjes maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verlaagd badkamerplafond met spotjes maken

Verlaagd badkamerplafond met spotjes maken

We hebben net een nieuwbouwhuis met houtskeletbouw. In onze reeds gerealiseerde badkamer willen we graag een verlaagd plafond voor spotjes en eventueel muziek. Afwerking stuc plus verven. De badkamer is 6,4 m2. Het plafond is ongeveer 2,70 meter hoog.

Verlaagd badkamerplafond maken

Badkamer wordt nu opnieuw betegeld. We houden ca 30cm vrij voor verlaagd plafond met halogeen spotjes.

Badkamerplafond vernieuwen

Wegens een reeds verholpen lekkage wil ik het plafond van de badkamer laten vervangen. Er is nu een verlaagd plafond aanwezig, dit moet er uit en vervolgens moeten er nieuwe gipsplaten worden geplaatst en afgestuckt. De woning is uit 1935, er zit dus riet in het plafond. Het plafond is ongeveer 3 x 4 meter groot. Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Verlaagd badkamerplafond met spotjes maken

Ik wil in mijn badkamer een verlaagd plafond van 6 m² laten maken met 6 spots. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Badkamerplafond vervangen

Ik heb waterschade gehad aan het plafond in de badkamer. Dit is een verlaagd plafond van gips. Hier zitten 3 spotjes in gemonteerd. Nu moet dit vervangen worden voor nieuw gips en 3 spotjes inclusief het opnieuw schilderen van het plafond. De afmeting is 200 x 185 cm en een schuine wand met dakvenster van 185 x 135 cm. De offert zal worden ingediend bij de verzekeringsmaatschappij, hier na dient de vakman het werk uit te voeren.

Badkamerplafond met verlichting maken

In december wordt onze nieuwbouw woning opgeleverd waar natuurlijk een badkamer in zal zitten. Wij zijn geïnteresseerd in een verlaagd plafond, materiaal nog nader te bepalen, en vroegen ons af wat de mogelijkheden en kosten (ongeveer) zullen zijn. De badkamer is 2090x2720. De hoogte van de ruimte durf ik niet met zekerheid te zeggen, maar ik neem aan dat dit conform nieuwbouw regels is gedaan. Alvast bedankt voor uw tijd en moeite.