Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Veranda realiseren achterkant huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: veranda realiseren achterkant huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: veranda realiseren achterkant huis

Veranda realiseren achterkant huis

Wij zijn ons aan het oriënteren voor een veranda aan huis. Wij hebben op internet rondgekeken en kwamen op het voorbeeld dat wij hebben bijgevoegd (zie foto), zoiets willen wij graag ook hebben, alleen de zijkanten zonder hekje. Zijkanten eventueel dicht of open, afhankelijk van de prijs. Schilderen doen wij eventueel zelf. De veranda willen wij van hout. Breedte 5 m, diepte 2,5 m, 2 licht koepels, wel hekjes aan voorkant. Geen vergunning nodig, dit hebben wij bij de gemeente gecheckt. Wij hebben een uitbouw van 2 meter. De fundering is iets verder gestort, maar wij weten niet zeker hoeveel verder. Of er een fundering nodig is, weten wij niet zeker. Wij zijn bekend in de bouwsector.

Veranda realiseren met plexiglas dak

Wij willen graag een veranda aan de schuur van ongeveer 5.50 x 4.00 m. Dit mag goedkoop met plexiglas dak. De veranda zelf mag van aluminium, kunststof of hout zijn. Beide buren hebben een aanbouw gemaakt. Daardoor willen wij een veranda laten maken. Door het dak moet gekeken kunnen worden, daardoor zijn wij naar opties opzoek gegaan en kwamen uit op plexiglas. Veranda kan direct geplaatst worden. De tuin is ongeveer 8 m diep, schuur staat dus 8 m van het huis af. De hele tuin is gelegd met grote tegels van 60 bij 60 cm, voor de rest zit er niets in de weg.

Terrasoverkapping voor de veranda realiseren

Wij hebben een groot terras en willen heel graag een overkapping, alleen weten we niet hoe! (Zie foto). Heel graag ontvangen wij advies en offerte van wat er mogelijk is.

Veranda voor de woning maken

Ik zoek een timmerman die direct aan mijn woning een houten veranda van 8 - 10 m2 kan realiseren.