Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ventilatierooster in de schuifpui aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ventilatierooster in de schuifpui aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ventilatierooster in de schuifpui aanbrengen

Ventilatierooster in de schuifpui aanbrengen

Ik heb 2 schuifpuien. In de vaste delen zou ik graag het raam vervangen door een raam met een ventilatierooster. De afmeting van het raam is ongeveer 2 meter lang en 86.6 cm breed. Het zijn houten schuifpuien met dubbel glas.

Aluminium schuifpui repareren

De deuren van onze aluminium schuifpui lopen erg stroef. De pui zat er al in toen wij hier 19 jaar geleden kwamen wonen. Wij denken dat de rollers vervangen moeten worden. Bovendien is het ventilatierooster in één van de deuren niet meer bruikbaar. Het staat nu open en we kunnen het niet meer afsluiten. Verder willen we bij uw bezoek ook graag een binnendeur beter sluitend laten maken. De deur valt niet goed meer in het slot. We ontvangen graag vooraf een prijsopgave.

Schuifdeur repareren

Wij hebben problemen met onze houten schuifpui. De hendel van de schuifdeur lift niet meer. Ik heb dit even vast gezet maak zal door de vakman gerepareerd moeten worden. Verder is het ventilatierooster kapot. Deze wil ik ook graag laten repareren.

Schuifpui repareren

Aan de ene kant van mijn schuifpui van aluminium gaat het ventilatierooster niet meer dicht. Het plastic deel, welke tussen de binnen- en buitenkant ligt laat zich niet meer bewegen. Kunt u zoiets repareren?

Ventilatierooster in de schuifpui plaatsen

Ik heb 2 schuifpuien die bovenin over de hele breedte een ventilatierooster hebben, die open en dicht gingen met een knop. Nu is de schroef in die knop afgebroken, maar waarschijnlijk niet te vervangen zonder het rooster uit elkaar te halen. Wat kost het om dit te repareren of eventueel te vervangen?

Aluminium schuifpui plaatsen

We willen aan de achterkant een aluminium schuifpui met hr ++ glas en een driepuntsslot. Verder 1 gedeelte schuifbaar, het andere gedeelte gewoon vast. Daarnaast willen we een ventilatierooster in een van de ramen. De hoogte is 2.30 meter ongeveer en de breedte 3.30 meter. Vakman dient de schuifpui ook te leveren.

plaatsen van een nieuw kozijn in achtergevel

Wij hebben nu een aluminium schuifpui en willen deze graag laten vervangen door een houten kozijn, voorzien van 1 vast raam incl. ventilatierooster en 1 openslaand raam.

Drie onderdelen: - 2 maal vernieuwen ...

Drie onderdelen: - 2 maal vernieuwen (ivm slechte staat) kozijnen+ramen achter op 1e verdieping kozijnen (ca 2,05m breed x ca 1,18m hoog; meranti; 1 draairaam naar buiten per kozijn ca. 60cm breed over volledige hoogte; andere gedeelte horizontaal in 2-en gedeeld met bovenin een ventilatierooster ca 1,30m breed, bv van DUCO - 1 maal vervangen kozijn+raam met klepraam zolder (66x110cm); meranti - volledig vervangen van bestaand raam+kozijn op zolder door aluminium schuifpui (205x230) met ventilatierooster; sparing moet vergroot (verhoogd+verstevigd?) worden Verder geld voor alles: precies inmeten; HR++ glas; binnenzijde afwerken met o.a. bestaande vensterbanken; verwijderen en afvoeren oude kozijnen; 2x grijs grondverven; incl hang/sluitwerk. Pui is 'eco-bouw', dus geen steen maar ho

Een bestaande aluminium schuifpui (enkel ...

Een bestaande aluminium schuifpui (enkel glas) moet vervangen worden door een hardhouten schuifpui (maatwerk), voorzien van dubbele beglazing, een ventilatierooster, en kiepstand. Afmetingen ongeveer 2.10 m bij 2.20 m (hxb)

Leveren en monteren van een nieuwe 2 ...

Leveren en monteren van een nieuwe 2 delig aluminium schuifpui met de linkerzijde schuivend en een rooster in het rechter vaste deel(fabrikant Schipper aluminium producten bv) type ST-92, thermisch geisoleerd aluminium profiel, breedte 175 cm en hoogte 225 cm, blank geanodiseerd, kleur coating alle zichtzijden peoder gemoffeld in RAL nader te bepalen, met vastglas inclusief ventilatierooster(Ducoflat 12 thermisch geïsoleerd klep ventilatierooster); sluiting 4 puntslot, klasse 2; HR++ isolatieglas; het kozijn wind- en waterdicht afwerken; zaagwerk(beton en steen) voor het maken van sparing in achtergevel; stellen van houten stelkozijn; sloopwerk; opvangen metselwerk(slopen, stalen latei(kleur antraciet); aanhelen en voegen; afvoeren van puin en afval; opvangen van lekwater.