Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ventilatierooster boven het raam vervangen of repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ventilatierooster boven het raam vervangen of repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ventilatierooster boven het raam vervangen of repareren

Kozijnen laten vervangen

Wij willen graag de kozijnen vervangen. Hierbij denken wij aan 3 vaks kozijn, inclusief draairaam en bovenlicht. Graag vasthout of eventueel kunststof, graag prijs van beide vermelden. Ventilatierooster en HR++ dubbel glas. Breedte raam 127 cm & hoogte 152 cm. Vlakverdeling qua cm maakt niet uit.

Ventilatierooster boven het raam vervangen of repareren

Als het regent komt het water onder het ventilatierooster via de naden naar binnen, het lekt dan op de vensterbank. De naden dichtkitten kan niet, want dan blijft het water ergens staan en krijg je schimmel. Volgens mij is het rooster verkeerd om geplaatst.

Ventilatieroosters door suskasten vervangen

Wij willen een ventilatierooster (16 x 64 cm) vervangen door een suskast. Het is op de begane grond. Het ventilatierooster zit in het houten kozijn van het raam.

Opening in gevel maken en kunststof kozijn plaatsen

In de zijgevel op de tweede verdieping willen we een raamopening + raam laten plaatsen. • Formaat: graag jullie advies hierin. De badkamer is 150 cm breed en er zal een hoekbad over de gehele breedte worden geplaatst (zie plattegrond op pagina 1). Ons lijkt daarom een raam van circa 70 cm breed, gesitueerd aan de rechter kant, een geschikte keuze. Hoogte mede afhankelijk van mogelijkheden ventilatierooster. • Plaatsing: op circa 170 cm hoogte? Ook hierin graag jullie advies. Plafondhoogte is 240 cm. • Kunststof kozijn, RAL 9010. • Inclusief ventilatierooster. • Kiep (naar binnen of naar buiten). • Dubbelglas, graag apart ook een prijs voor glastype waar je niet doorheen kunt kijken. Zie voor verdere info de bijlage. Werkzaamheden moeten uiterlijk zijn uitgevoerd in week 6 van 2018.

WC-raampje met dubbelglas plaatsen

In het toilet heb in houtrot. Ik wil het raam graag laten vervangen. Het is nu een klapraampje, maar ik wil nu graag een dicht raam met ventilatierooster (dubbel glas). Het raampje is ongeveer 30 x 40 cm. Het raam zit in een houten kozijn.

Bovenraampje vervangen door ventilatieluik

Wij hebben in de keuken een raam staan dat uit drie onderdelen bestaat. Links vaste deel. Rechtsboven vaste deel raam en eronder een draaikiepraam. Graag willen wij het deel dat rechtsboven aanpassen om een ventilatierooster te kunnen plaatsen of de een luikje te kunnen plaatsen dat naar buiten toe opengaat. Dit om de draaikiepraam niet te hoeven gebruiken om de keuken te ventileren. afmetingen 50 a 60 x 20 cm.

Ventilatierooster in het raam vervangen

Boven onze ramen zitten ventilatieroosters (zie foto). 1 daarvan is defect. Deze sluit niet meer volledig. Wij willen deze laten vervangen. De breedte van dit ventilatierooster is ongeveer 202 cm. In de badkamer zit niet zo'n ventilatierooster. Dit lijkt wel te kunnen. Wij willen graag weten of daar ook een rooster geplaatst kan worden en wat de kosten hiervan zijn. Dit rooster is ongeveer 82 cm.

Kunststof kozijn plaatsen in een buitenmuur

Ik wil graag een kunststof kozijn laten inbouwen in de slaapkamer (1e verdieping). Het oude raam is er al uit. Het ging om een opdracht van 4 kozijnen inbouwen, de uitvoerder die ik hiervoor eerder heb aangenomen heeft de gehele klus niet afgewerkt, dus ik zit nu met de rotzooi. Er moet nu nog een kozijn afgewerkt worden van 3.60 meter bij 1.50 meter. Het kozijn zit er al in, maar het kozijn is alleen ingehangen en totaal niet afgewerkt. Dan heb ik nog een kozijn waar nog een vensterbank gemaakt moet worden. Dan heb ik nog een kozijn waar nog een ventilatierooster in geplaatst moet worden. Ook heb ik een kozijn waar een raam van is gebroken, hier zullen ook 2 roosters in gemaakt moeten worden, ook wil ik hier graag een vensterbank laten plaatsen.

Vervangen van een houten keukenkozijn

Wij hebben een hardhouten keukenkozijn met raam dat in slechte staat is. De afmetingen zijn ongeveer 275 cm breed en 125 cm hoog. We laten het kozijn hier graag goed inmeten en overleggen dan graag over het nieuwe kozijn. Er zit nu een raam in, maar we kunnen ook isolatieglas met een ventilatierooster direct in het nieuwe kozijn laten plaatsen. We ontvangen daarbij graag uw advies en een offerte.

Ventilatierooster in raamkozijnen plaatsen en draairamen aanpassen

Graag uw offerte voor een tweetal klussen. - 2x draairaam weer passend maken in bestaand houten kozijn; - 1x bij een vast raam met enkel glas in het midden een ventilatierooster plaatsen. De ramen zijn enkel glas. Mogelijk kan er een voorzetraam geplaatst worden?

Partners

Partners van Casius