Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vensterbank vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vensterbank vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vensterbank vervangen

Raam vergroten en openslaande deuren vervangen door schuifpui

Raam ongeveer 50 cm opzij vergroten, is nu ongeveer 2 bij 2.5 (& nieuwe vensterbank) moet open kunnen liefst schuifraam. Schuifpui ook ongeveer 50 cm breder, nu ongeveer 2 bij 4 hoog Kunststof kozijnen.

Vensterbank vervangen

Wij willen een nieuwe vensterbank monteren van 3 meter lang. De oude vensterbank dient te worden verwijderd en afgevoerd. Daarnaast moeten er nog 2 legplanken in de woonkamer gemonteerd worden met een blinde montage.

Radiatorombouw en nieuwe vensterbank plaatsen

Ik wil graag een radiatorombouw laten maken. Er zit nu al een vensterbank maar die zal ook vervangen moeten worden. De afmeting wat het ongeveer moet worden is 2300 mm breed x 350 mm diep. We willen de vensterbank aan de rechterkant graag tot de muur.

Vensterbank vervangen

Ik zoek een klusbedrijf die mijn vensterbank van 322 cm lang en 27 à 28 cm diep kan vervangen.

Houten CanDo vensterbanken vervangen

Ik wil mijn vensterbanken vervangen door houten vensterbanken van Cando in de kleur wit. De maten van de vensterbanken zijn zo ongeveer: één vensterbank met een lengte van 104 cm bij 14 cm diep en twee vensterbanken met een lengte van 75 cm bij 19 cm diep. De exacte maten van de vensterbanken wil ik door een vakman laten opmeten en vervolgens de vensterbanken op maat laten zagen

Vensterbank vervangen

Over onze voorste vensterbank(tegels) willen we een wat grotere overzet vensterbank geplaatst hebben. Vensterbank 3 meter breed en dan graag een cm of 24/25 cm diep. Met een rand van 2/3 cm En achter bij de keuken een klein plankje. Zodat die ook een klein vensterbankje wordt, zie foto's.

Kozijnen en voordeur na inbraak herstellen

De volgende reparaties zijn nodig (aan het houtwerk). Zie de toegevoegde foto's. -keukenraam & bovenlicht; de lijsten zelf en de dorpels op 2 plekken (grootste circa 5x3 cm) -voordeur; deur zelf op 3 plekken (grootste circa 3x2 cm), voordeurstijl op 2 plekken & tochtstrip vervangen -slaapkamerraam boven; de lijst en de dorpels op 2 plekken (grootste circa 3 x 2 cm) -woonkamerraam; hier zijn ze binnengekomen en is de schade het grootst; aan de lijst zelf aan de zij-, voor- en onderkant op 6 plekken en de dorpels op 6 plekken (grootsten circa 10 x 3 cm), barst circa 20 cm in de stijl aan de kozijn aan de binnenzijde, de vensterbank zit los, er zitten gaten in het houtwerk door de noodsluiting. Aan dit (kantel/kiep) raam moeten ook 2 raamsluitingen met slot worden vervangen. Kan dit ook door jullie worden gedaan? Dan graag toevoegen aan de offerte. Hetzelfde geldt voor het pleisterwerk binnen, dichtbij dit kozijn. Dat is ook beschadigd. -Voor alle reparaties de vraag: is dit inclusief schilderwerk of moet ik hiervoor (bij een andere aanbieder) een aparte offerte voor opvragen?

Ventilatierooster boven het raam vervangen of repareren

Als het regent komt het water onder het ventilatierooster via de naden naar binnen, het lekt dan op de vensterbank. De naden dichtkitten kan niet, want dan blijft het water ergens staan en krijg je schimmel. Volgens mij is het rooster verkeerd om geplaatst.

Lekkage aan kunststof kozijn verhelpen

Bij een kunststof dakkapel van ons loopt water via het afvoergaatje niet meer weg en vormt dan een plas water op de vensterbank. Misschien moeten de rubbertjes vervangen worden maar ook de gaatjes lijken mij verstopt.

Vensterbanken vervangen

Ik wil graag twee vensterbanken in de woonkamer laten vervangen. Per vensterbank is de afmeting ongeveer 2.40 meter. Er zitten al twee vensterbanken, de onderste is van steen en daaroverheen zit een houten geplakt die eerst verwijderd moet worden. Graag een offerte voor de kosten incl. Btw

Partners

Partners van Casius