Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe vensterbank laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe vensterbank laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe vensterbank laten plaatsen

Vensterbank met radiatorombouw laten maken

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een 3 vensterbanken met een radiatorombouw. Het gaat om de afmetingen: 95 cm hoog, 80 cm breed en 24 cm diep 95 cm hoog, 67 cm breed en 24 cm diep 65 cm hoog, 265 cm breed en 24 cm diep

Radiatorbekleding met vensterbank plaatsen

De 5 radiatoren die bekleed moeten worden hebben een breedte van 60, 70 en 80 cm en een lengte van 1.80 meter.

Nieuwe vensterbank laten plaatsen

Wij willen graag een nieuwe vensterbank maar zijn niet handig. Nu zag ik bij jullie in de winkel een paar exemplaren staan en vroeg me af of jullie die ook thuis brengen / monteren. Ik heb foto's meegestuurd voor een indicatie. Huidige vensterbank is 216 cm, maar we willen dat hij de gaten aan de zijkant opvult dus dan kom je op 222 cm. De breedte is ongeveer 12 cm.

Vensterbank op maat maken

Ik ben op zoek naar bedrijf dat de vensterbank voor in onze woonkamer op maat kan maken en plaatsen. Materiaal onderhoudsvrij en waterafstotend. Het gaat om een vensterbank van ongeveer 2,80 meter bij 53 cm (exacte maten wil ik graag opgemeten hebben omdat er scheve hoeken aan zitten) Het gaat om een overzet vensterbank. De oude tegelvensterbank blijft er onder zitten en er is dus een overzetrandje vereist. Liefst met sierrand en hoogglans wit. Graag ontvangen wij een passend bod/offerte.

Kunststof klapraam plaatsen

- inzagen gat in spouwmuur (de ruimte waar her raam komt is nu een garage, welke als speelruimte gebruikt gaat worden) - binnenzijde (afmetingen van het glas) L 90 cm x H 60 cm (wanneer een raam met standaard afmetingen er vlakbij zit, welke goedkoper is, vermeld die dan. ) - klapraam, de opening graag onder - HR++ glas - metselwerk herstellen (buiten), herstel stukadoorwerk (binnen) - vensterbank plaatsen - zwart verglaasde raamdorpelstenen voor buiten

Kozijnen plaatsen en uitfrezen

Er zijn 3 kozijnen die wij graag willen vergroten. Er zal 2 kozijnen breder en hoger worden en de 1 kozijn alleen hoger 3 kozijnen vergroten. Er dienen houten kozijnen met dubbel HR++ glas geplaatst te worden. Aan de binnenzijde dient er een vensterbank geplaatst te worden en het kozijn afgewerkt.

Natuursteen vensterbank op maat laten maken

Ik wil graag een offerte ontvangen voor een natuursteen vensterbank op maat (inmeten, maken, plaatsen). Er is nu een MDF vensterbank van 5.80 meter lang en bestaat uit twee gelijke platen / delen (2.90 + 2.90 meter) bij 29 cm breed. Maat nieuwe vensterbank zou weer 5,80 cm lang worden (van twee delen) maar de breedte wil ik 38 cm hebben. Materiaal (kwarts composiet in de kleur wit ) kan ik eventueel zelf leveren. Ik hoor het graag.

Vensterbank plaatsen

Mijn schoonmoeder wilt graag in haar appartement een bredere /diepere vensterbank laten plaatsen. De huidige vensterbank is ruim 2 meter breed en ongeveer 20 cm diep, de nieuwe vensterbank moet 30 cm diep zijn. De oude vensterbank verwijderen, vervolgens de nieuwe vensterbank (mdf) op maat maken en deze monteren. Graag ontvang ik indicatie van de kosten.

Vensterbank inmeten en op maat maken

Wij willen graag een vensterbank laten inmeten, op maat laten maken en laten plaatsen. We hebben bij GAMMA en CanDo vensterbank gezien, kleur wit met houtnerf, die we hiervoor graag willen kopen. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Nissen en vensterbank in de aanbouw timmeren

Plaatsen van 3 nissen in plafond. De constructie is er al, dient te worden afgemaakt met timmerwerk in overleg met aannemer. De houten koven (voor de nis) dienen +- op de volgende maten te worden gezaagd: 2,76 m bij 10 cm, 2,25 m bij 6 cm, 3,65 bij 10 cm. Aanbouw van gehele vensterbank (ondersteuning en vensterbank): De vensterbank is in totaal ongeveer 4 meter. Graag geschatte offerte per mail.

Partners

Partners van Casius