Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Velux tuimeldakraam plaatsen en aftimmeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: velux tuimeldakraam plaatsen en aftimmeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: velux tuimeldakraam plaatsen en aftimmeren

Kleinste tuimel dakraam plaatsen in badkamer

In de badkamer wil ik graag kunststof Velux tuimeldakraam met melkglas en ventilatierooster laten plaatsen. Het zal gaan om de CK GGL 50 bij 70 cm groot.

Velux tuimeldakraam vervangen

Ons huidige dakraam is kapot en moet vervangen worden door een nieuw. Het typenr. GGL-3 ofwel PK10 van Velux. We hebben reeds 2 offertes en zijn benieuwd wat levering en plaatsing bij u kost. Graag uw reactie!

Velux tuimeldakraam plaatsen en aftimmeren

Ik wil binnenkort een kunststof Velux tuimeldakraam wit GGU SK06 (114 X 118 cm) aanschaffen en die op onze zolderverdieping laten monteren. Er is een vaste zoldertrap, het raam kan binnendoor naar de zolder worden gebracht. Er is nog geen dakraam aanwezig, er moet eerst een opening in het dak worden gemaakt. De woning is uit bouwjaar 2007-2008 en heeft een dik isolatiepakket. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor de montage.

Velux tuimeldakraam vervangen

Graag geheel vrijblijvend een totaal offerte van het plaatsen/vervangen van een tuimeldakraam inclusief de aankoop van het raam en de montage. Het gaat om een Velux Tuimeldakraam met serie nr. GGL-1, deze serie is niet gangbaar meer bij de Velux ramen het moet dan ook zijn GGL MK O4 78x98. Graag nog even controleren of dit juist is. Op het huidige dakraam zit wel een jaloezie van Velux, deze indien mogelijk over zetten op het te monteren dakraam. Graag verneem ik een prijsopgave, ik neem aan dat het inclusief gootstuk voor pannendak geleverd wordt. Graag ontvang ik een offerte.

Velux tuimeldakraam vervangen

Vervangen tuimel velum dakraam. Buitenmaten venster 72 bij 120 cm. Graag ontvang ik prijsopgave en heb de vraag of hier een steiger bij nodig is of dat het van binnenshuis kan vervangen worden. Soort materiaal: Kunststof.

Vervangen van Velux tuimeldakraam

Vervangen van velux tuimeldakraam 78x98, hout, transparant gelakt, dakhelling ongeveer 45 graden. Geen speciale wensen. Contact graag per email.

Kunststof tuimelraam plaatsen

Ons houten Velux tuimeldakraam rot steeds verder weg. Ook staat er regelmatig veel condens op het glas, dus de isolatiewaarde zal wel niet de beste meer zijn. We willen het hele raam laten vervangen door een kunststof variant. Tuimelen hoeft niet per se, een uitzetraam is ook prima als dat voordeliger is (standaard schuin dak, hoek zal circa 45 graden zijn). De betreffende zolderkamer doet dienst als washok, dus het design en de opties van het raam zijn minder belangrijk dan de kwaliteit. Zolang er maar zonwering en een ventilatierooster op zitten, want het kan nogal warm worden op onze zolder. Verder zit er momenteel een hor aan de binnenkant van de betimmering. Die kan blijven zitten, maar als een nette hor op maat tegen een kleine meerprijs leverbaar is dan staan we daarvoor open. De huidige maat van het venster is prima dus het mag een 1 op 1 vervanging worden. Welke maten moet ik dan opnemen om een concrete offerte op te vragen: het glas, het kozijn, de betimmering aan de binnenzijde?

Velux tuimelramen leveren en monteren

Ik zoek een offerte voor de aanschaf, montage en afwerking van 2 tuimelramen. Het gaat om de vervanging van een tuimelraam op zolder (velux GGL3) en een tuimelraam in de badkamer (velux GGL5). Voor beide ramen zoek ik een kunststof Velux tuimeldakraam. Daarnaast ben ik benieuwd of ik het Velux gordijn op tuimeldakraam GGL5 1 op 1 kan overzetten op de nieuwe kunststof GGL5.

Velux tuimeldakramen plaatsen

Graag 3x tuimeldakraam geplaatst en geheel afgewerkt met toebehoren en aanpassingen tussen de spanten. Het dak heeft een platte dakpan. We willen vrij grote ramen. Het dak is op de tweede/zolderverdieping. Graag even komen kijken en aangeven wat de kosten zijn voor het leveren en plaatsen van de ramen.

Tuimeldakraam laten plaatsen

Het betreft het plaatsen van een tuimeldakraam op zolder inclusief het leveren van het dakraam, bij voorkeur Velux, afvoeren afval, en het aftimmeren van het raam. Het zal gaan om een raam van 78 bij 98 cm.