Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vaste trap naar zolder laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vaste trap naar zolder laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vaste trap naar zolder laten maken

Vaste trap naar zolder laten plaatsen.

Ik wil graag een vaste trap laten plaatsen naar de zolder, op dit moment zit er een vilzo trap in. Zolder is van hout. Ik zou graag een prijsindicatie willen.

Traptreden van een vaste trap vervangen

Graag wil ik de traptreden van een vaste trap vervangen. Het gaat hier om 13 treden van een open trap die van de begane grond naar de eerste verdieping gaat. De trapboom loopt tot de zolder. Desnoods de hele trap laten vervangen. Uitvoering in eikenhout. Ik wil geen renovatie door middel van planken op de traptreden maar in zijn geheel vervangen.

Vast trap aanleggen naar de zolder

Beste Meneer/Mevrouw, Graag wil ik weten welke trap soort mogelijk is in mijn huis. Het betreft een vaste zoldertrap 2.80 meter hoog). De maten zijn: -Oploop 115 cm -Trapgat 1310 mm x 70 cm. Ik hoor graag van u.

Dichte houten trap laten plaatsen

Twee stuks vaste houten trap met 13 dichte treden plaatsen, beide trappen met 2 x 1/4 draai. Van begane grond naar 1e en van 1e naar zolder, beide op elkaar in hetzelfde trapgat.

Vaste trap naar de zolder bouwen

Er zit nu een vlizotrap naar de zolder. Deze wil ik daar weg halen en er moet een nieuw gat komen in de houten zoldervloer. Hier wil ik dan een simpele trap (waarschijnlijk moet er een draai in komen om ruimte te winnen). Graag advies na de bezichtiging. De hoogte van de etage tot de zolder is 2.60 meter.

Vlizotrap vervangen door vaste trap

Ik wil mijn vlizotrap laten vervangen door een vaste trap. Betreft wel een betonvloer.

Vaste trap naar zolder maken

Ik zou graag een vaste trap naar zolder willen, een open houten trap, het is een lastige hoek en wil graag een offerte laten opmaken en kijken naar de mogelijkheden. Het gaat om een betonnen vloer.

Dakraam vervangen door een groter exemplaar

Ik wil op mijn zolder een klein dakraam vervangen voor een velux dit dakraam mk04 heb vaste trap naar zolder en schuin dak waar

Trapgat maken en vaste trap plaatsen

De vlizotrap naar zolder wil ik graag vervangen door een vaste trap. Hiervoor zal het oude trapgat dicht gemaakt moeten worden en een nieuw gat gemaakt. De betondikte is ongeveer 25 cm. Er zal daarna een vaste trap geplaatst moeten worden, een dichte tweekwart trap. De CV ketel die op een onhandige plek hangt, dient ook verplaatst te worden.

Vaste trap naar zolder maken

Momenteel hebben wij een vlizotrap naar zolder. Graag willen wij een vaste trap naar zolder laten maken en plaatsen. Plafonhoogte is (standaard plafond) rond de 2.40 meter. Trapgat betreft een afmeting van ongeveer 2.20 x 1.65 m. Graag advies betreft de mogelijkheden.

Partners

Partners van Casius