Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een vaste trap plaatsen naar zolder? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een vaste trap plaatsen naar zolder. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een vaste trap plaatsen naar zolder

Een vaste trap plaatsen naar zolder

Ik zoek een specialist die een trap naar zolder kan aanleggen. De oude vlizotrap en bijbehorende gat zijn dicht gemaakt/verwijderd. Daarnaast is er een nieuw gat in de vloer gemaakt voor de nieuwe trap. Het gaat dus om het leveren en plaatsen van een houten (open) trap naar zolder.

Vlizotrap vervangen door vaste trap op een zolder

Ik heb een vlizotap die ik wil laten vervangen voor ee vaste trap. Vlizo trap verwijderen, gat dichten, nieuwe gat maken en een vast trap monteren. Let op op zolder hebben wij vloerverwarming. Je moet dus in staat zijn om deze om te leggen op een of andere manier.

Wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen

Ik zoek een specialist die een grote wenteltrap kan verwijderen en hier 3 vaste dichte trappen van kan maken (betreft ook 3 verdiepingen). De trappen lopen tot zolder. De hoogtes zijn 272, 270 en 245 cm. Ik bespreek graag mogelijkheden en foto's met de specialist.

Trapgat in beton vloer en vaste trap naar zolder maken

Ik wil graag een trapgat maken in mijn betonnen zoldervloer.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder, ik heb nu een zolder trap.

Trapsparing maken

Wil graag een trapsparing laten snijden, voor het kunnen plaatsen van een vaste trap. Het gaat om gestort (bewapend) beton van 200mm dik. Die sparing dient 800x2100 te zijn. Graag zo specifiek mogelijke offerte opstellen. ps. : de verdieping is 240 hoog van de vloerlaag en ook is de dak betreedbaar.

Trapgat uit het beton zagen en vaste trap plaatsen

Offerte voor de volgende materialen en werkzaamheden: Vuren-trap met dubbele-kwart Trede 38 mm Stootbord 18 mm MDF Trapbomen 40 mm Hoofdbaluster 85*85mm Muurleuning 80*40 mm Inclusief monteren Traphek/balustrade Spijlen 35*35 mm Onder-regel 70*30 mm Boven-regel 80*40 mm 1* gegrond Trapgat construeren Inzagen-verwijderen Afvoeren materialen Hoeklijn stellen Alles aanstorten bestaand gat dicht storten

Vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap

Ik wil graag een vlizotrap vervangen door een Vaste trap. Houten vloer

Trapgat zagen in betonvloer en oude gat vlizotrap dichtmaken

We hebben een huis gekocht, echter krijgen we de sleutel pas begin september. We willen graag de vlizotrap laten verwijderen en het gat hiervan dicht laten maken. Vervolgens willen wij graag een vaste trap aan de andere kant laten plaatsen, het gat (± 200 x 85 cm) moet gemaakt worden in een betonnen verdiepingsvloer. Ik zou graag uw prijs hiervoor willen weten.

Trap naar zolder laten plaatsen

Ik wil graag een vaste trap na de zolder laten maken.. hoeft geen draai trap te zijn.. het liefst gewoon een hoektrap.. graag wil ik ongeveer de kosten willen weten voor een vaste trap na de zolder van a tot z.. daar bedoel ik mee incl plafon eruit halen.. waar de vlizo trap zit plafon dicht maken.. trap plaatsen.. mvg Michael

Partners

Partners van Casius