Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vaste steiger plaatsen rondom het huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vaste steiger plaatsen rondom het huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vaste steiger plaatsen rondom het huis

Vaste steiger plaatsen rondom het huis

Ik wil graag op 28 januari een vaste steiger laten plaatsen rondom een huis in Veldhoven waar dat wij voegwerkzaamheden moeten gaan verrichten het zal gaan om ongeveer 150 m2. Het zal ongeveer 3 a 4 weken in beslag gaan nemen.

Kunststof kozijn in dakkapel en een tuimelvenster plaatsen

Wij hebben een hoekwoning gekocht, waarvan wij op 2 augustus de sleutel krijgen. Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat 2 klussen op kan pakken, inclusief de levering van de materialen. 1)Het gaat om het leveren en plaatsen van een kunststof kozijn in een dakkapel, met de volgende specificaties; - 2,73 x 1,08 meter- kozijn - 0,7 x 1,08 meter draai/kiep raam (2 maal links/rechts) - 1,33 x 1,08 meter vast raam (midden) - HR ++ beglazing - Kleur binnenkant: Wit - Kleur buitenkant: Groen - Ventilatierooster op het vaste raam (1,33 meter) - Hang- en sluitwerk (zonder sloten) Deze afmetingen zijn indicatief, dus zullen ter plaatse nagemeten moeten worden. Plaatsen is inclusief het regelen van een steiger etcetera. 2. Het leveren en plaatsen van een kunststof tuimelvenster / dakraam er vervanging van een bestaand raam met dezelfde maten, met de volgende specificaties; - maat dakraam 1,28 x 1,33 meter - HR ++ beglazing - Kleur binnenkant: Wit - Kleur buitenkant: Groen - Handgrepen - Bij voorkeur ook een ventilatie mogelijkheid. De afwerking aan de binnenzijde verzorg ik zelf. Graag in de offerte specificaties van de voorgestelde merken/materialen opnemen. Ook graag duidelijk vermelden wat de garantievoorwaarden zijn. Uitvoering bij voorkeur op 3,4 of 5 augustus i.v.m. overige geplande werkzaamheden in deze woning. In overleg is het werk op een andere datum in te passen. De offerte mag eventueel ook gericht zijn op 1 van de 2 opdrachten.

Kozijn eerste verdieping laten repareren

Kozijnreparatie: het vervangen van de onderbalk van circa 3,5 meter met de verticale stijlen die rot zijn, tot circa 10 cm hoogte. Dus graag tot circa 20 cm afzagen (of geheel vernieuwen maar dat laat ik over aan de hand van uw advies). Het kozijn zit op de eerste etage aan een schuin dak. Er zitten 3 vaste ruiten en 1 uitzetraam in. Ik heb wel een steiger voor het schuine stuk, maar geen gekeurde. Bij goed bevallen zijn er meer kozijnen die gedeeltelijk vervangen moeten worden.