Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vast zoldertrap monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vast zoldertrap monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vast zoldertrap monteren

Vast trap aanleggen naar de zolder

Beste Meneer/Mevrouw, Graag wil ik weten welke trap soort mogelijk is in mijn huis. Het betreft een vaste zoldertrap 2.80 meter hoog). De maten zijn: -Oploop 115 cm -Trapgat 1310 mm x 70 cm. Ik hoor graag van u.

Zoldertrap plaatsen

Ik wil graag weten wat een vaste trap naar zolder plaatsen kost. Er zit nu een vlizotrap. De vast trap zal op een andere plek moet komen. Vloer is van beton.

Vaste zoldertrap laten monteren

Ik wel vast trap naar zolder

Vast zoldertrap monteren

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten maken. Er is voldoende ruimte en op dit moment zit er een vlizotrap. De vloer is van hout.

Vlizotrap vervangen door een vast model

Ik wil graag onze vlizotrap laten vervangen door een vaste dichte zoldertrap. De vlizotrap moet worden verwijderd en het trapgat worden gedicht. Er moet een nieuw trapgat worden gemaakt in de betonnen zoldervloer. Ik wil graag weten wat dit gaat kosten.

Losse traptreden repareren

De treden van de open trap lijken los te gaan zitten en door te zakken. Het zijn houten treden die aan de zijkant vast zitten via een gleuf. Het betreft de zoldertrap.

Zolderraam en vaste zoldertrap plaatsen

Ik wil een zolderraam maken en plaatsen van 80x50cm en ook vast zoldertrap. Ik wil alles via jullie bestellen en laten maken. Wat gaat het totaal kosten.

Zoldertrap en trapgat maken

Wij willen graag een vast zoldertrap laten maken en daarvoor is ook een nieuw trapgat nodig. Ik weet niet precies de afmeting hiervan. Graag ontvang ik vrijblijvend advies van de vakman.

Zoldertrap plaatsen

Trap naar zolder plaatsen. Er zat ooit een vlizotrap in, deze is jaren geleden vervangen door een heel smal steil vast trapje. Nu wil ik een normale vaste trap naar zolder hebben. Bestaande trapje is naast het luik van de vlizotrap gemaakt, dus moet ook even naar gekeken worden hoe te plaatsen etc. Nieuwe houten trap leveren en plaatsen. Trappengat aanpassen. Het is een houten verdiepingsvloer.

We hebben een zoldertrap die er ooit ...

We hebben een zoldertrap die er ooit door vorige bewonders in is gezet. Zelf hebben we de treden verlengd (het was een wenteltrap met open stukken, gevaarlijk voor kinderen) De verlengde treden zitten vast aan de muur. Nu maakt de trap lawaai als we erop lopen. Overdag niet zo erg, er zijn voldoende omgevingsgeluiden, maar 's nachts als we de trap op en af moeten omdat onze kinderen ons nodig hebben zorgt dit lawaai voor overlast bij de buren. We willen graag weten of hier wat aan te doen is. Als een bezoek en een offerte vrijblijvend zijn, dan zouden we het prettig vinden als er eens iemand kan komen kijken.