Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitschuifbare eettafel maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitschuifbare eettafel maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitschuifbare eettafel maken

Uitschuifbare eettafel maken

Ik wil zelf een uitschuifbare eettafel maken. Wat kan ik daar het beste voor gebruiken als geleiders ofzo.

Tafel repareren

Ik wil een eettafel van 170 x 90 cm laten repareren. De schade is ontstaan door een zeer heet bord op de tafel. Het gaat om een uitschuifbare tafel tot 250 cm. Het is een gespoten tafel en gehard

Eettafel ophogen en eventueel opnieuw lakken

De uitschuifbare eettafel moet iets worden opgehoogd met circa 5-8 cm. Ik twijfel tussen een verhoging onder de poten of een extra stukje onder het blad. Afhankelijk van de prijs wil ik eventueel ook de tafel nog geschuurd en opnieuw gelakt hebben.

Uitschuifbaar blad onder eettafel

Een uitschuifbaar blad, (liefst 2 onder elkaar) laten monteren onder de bestaande eettafel zodat ik met een IMAC computer kan werken. Het uitschuifbare blad zal dan zo mogelijk met geleiderds onder tafel bevestigd moeten worden? Het is een dikke eettafel