Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouwen houten schuur met metalen frame? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouwen houten schuur met metalen frame. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouwen houten schuur met metalen frame

Uitbouwen houten schuur met metalen frame

Houten schuur met goede metalen frame waarvan hout vervangen moet worden en de schuur uitgebouwd.

Houten schuur laten vergroten

Dank, duidelijke info op uw site! We willen de (houten) schuur uitbouwen. We willen de schuur graag 4 meter langer en 2 meter in de breedte erbij. De bestaande houten schuur is gefundeerd op palen met een betonnen rand. Ondergrond is veen, naar verwachting moet voor een aanbouw 2 (buis) palen erbij komen en een betonnen rand (bekisting?). Ook zouden we graag een betonnen vloer willen en dan meteen in de bestaande schuur ook beton op de vloer laten storten (er liggen nu tegels 30 x 30 cm). De wanden dienen van Red Cedar zijn en het dak wil ik graag geïsoleerd hebben. Alvast bedankt!

Houten schuur verlengen

In mijn tuin staat een houten schuur, deels in de tuin van de buurman en deels in mijn tuin. Nu wil ik aan mijn zijde de schuur 2 meter uitbouwen. De schuur is 3.5 meter diep, 2 meter breed en 2.5 meter hoog plat dak. Hij wordt na de verlenging 3.5 meter diep en 4 meter breed. Op de vloer dient beton gestort en aan geheeld met de bestaande vloer.

Bestaande schuur uitbouwen tot een garage

Ik heb een bestaande houten gekoppelde schuur met eigen P-vak. De schuur is nu ongeveer 3 x 3 meter. Ik heb de ruimte om de schuur 1.5 meter breder te laten maken en 5.5 meter lang. Ik wil aan de voorkant een roldeur laten plaatsen en achter de bestaande deur behouden. Er moet wel een nieuwe betonvloer gestort en afgewerkt worden. Vergunningsvrij in verband met de gele sector. Ik hoor graag van u.

Houten schuur maken

Binnenkort kopen wij een nieuw huis. Op dit moment staat er een klein schuurtje in, hier zouden wij graag een grotere schuur willen bouwen, of de bestaande schuur uitbouwen. Betreft een houten schuurtje. Plat of schuin dak in overleg, evenals levering materialen. De schuur die er nu staat is ongeveer 2 bij 2 meter. Het zou een schuur moeten worden van 3 bij 6m. Ook zouden we hierin graag een doorloop maken, dus 2 deuren zodat je er van buitenaf in kunt, en door kunt lopen nar de tuin. (de schuur komt helemaal achterin tegen de schutting. Graag ontvang ik een prijsindicatie hiervoor. Graag contact via e-mail omdat ik overdag werk.

Plaatsen van een carport tussen 2 houten ...

Plaatsen van een carport tussen 2 houten schuren. Eventueel een hek (moet bezien worden). Uitbouwen keuken (houten voorgevel)

Links naast de woning is een carport met ...

Links naast de woning is een carport met daarachter aansluitend een berging gebouwd (volledig houten casco). Ik zou de carport en de berging graag willen aanpassen. Ik zou graag van de carport een gesloten garage maken en de berging naar achteren, 1,5 meter uitbouwen. Tevens wil ik een nieuwe schutting met poort plaatsen.