Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

TV wand maken en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tV wand maken en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tV wand maken en plaatsen

Wandmeubel maken

Voor de betonnen wand wil ik een voorzetwand plaatsen voor mijn tv, geluidsbar en elektrische openhaard. De wand zal 2.10 meter breed en 2.70 meter hoog gaan worden. De diepte is 15 cm. De wand dient net als de betonnen wand geschilderd te worden zodat dat 1 wordt.

TV-wand maken en plaatsen

Ik zou graag een tv-wand met een sfeerhaard willen realiseren in onze woonkamer. Het betreft dus een MDF of een gipsplaten wand waarin de tv en een sfeerhaard, die ik zelf zal kopen, gemonteerd worden. De wand zal ongeveer 1.20 meter breed en 2.30 meter hoog moeten gaan worden. Ik zag op uw website welke benodigde materialen ik hiervoor nodig heb. Nu is mijn vraag of dit ook door iemand gemonteerd kan worden als ik de materialen zelf aanschaf. Separaat zou ik graag de kosten willen weten voor het stuken van de wand.

Tv wand laten maken

Ik wil een wand laten maken waarin de tv, soundbar en kabels verwerkt kunnen worden. Betreft een 55 inch tv.

Cinewall voor TV en sfeerhaard plaatsen

'Cinewall' met televisie en sfeerhaard realiseren. Ook wil ik aan de bovenzijde zowel links als rechts inbouw spotjes gerealiseerd krijgen. De wand is ongeveer 2.5 meter breed en heeft een normale kamer hoogte.

TV-wand met houtstrips en LED-verlichting monteren

Graag willen wij onze tv ophangen op een wandpaneel met houtstrips waar de draden van de tv en media-apparatuur achter weggewerkt kunnen worden. Het gaat om een oppervlak van 2 bij 2 meter. Een voorbeeld hoe we het ongeveer willen hebben, zie bijlage. In plaats van een kastje zouden wij graag meer iets van een (bijpassende) houten plank of langwerpige houten kubus onder de tv geplaatst willen hebben, op het paneel, waar een mediakastje en playstation opgezet kunnen worden. Een foto van de huidige situatie, zie bijlage. Het liefst willen we ook nog (led)verlichting achter het paneel.

Maatwerk TV-wand laten maken

Wij zouden graag een TV wandkast op maat gemaakt willen hebben. In overleg met timmerman / meubelmaker samen tot een ontwerp komen. Gaat om een kast van circa 180 cm hoog, tussen 180 en 200 cm breed en 20 cm diep. Aan de kopse kanten (20 cm) willen we vakken om boeken in op kunnen bergen. Aan de voorzijde moet een TV van 150 cm breed aan vast gemaakt kunnen worden. Kleur wit.

Verlaagde plafond en kastplanken monteren

In onze woning zijn een aantal werkzaamheden die wij graag laten uitvoeren: - In de woonkamer van 5 bij 7 meter willen wij een verlaagd plafond laten maken, inclusief spotjes en LED verlichting; - Tegen de wand willen wij een tv meubel met daaronder een elektrische openhaard laten inbouwen. Het meubel zal 2,50 meter hoog en 2,50 meter breed moeten worden; -Op zolder hebben wij een inloopkast gemaakt van 4 meter breed, 2 meter diep en 2 meter hoog. Echter dient het interieur van de kast nog gerealiseerd te worden.

Stalen deuren/wand plaatsen (geen taatsdeur)

Medewerker van Intrieurdesigner , Graag zou ik vrijblijvend advies/ een vrijblijvende offerte aan willen vragen voor stalen deuren in onze woning. Wij hebben zelf al het één en ander uitgetekend, maar wellicht heeft u met uw expertise nog andere/ betere ideeën? Op de meegezonden foto ziet u de muur waar ter vervanging een complete stalen muur zou gaan komen. Het idee is om in de andere ruimte een tv kamer te maken met een bank aan de rechterzijde. De afmetingen van de muur zijn 260cm hoog en 360 cm breed (Zie bijlage). Graag hoor ik van u wat de beste opties zijn en wat deze verschillende opties kosten (prijs exclusief plaatsen en de prijs inclusief plaatsen). De muur halen wij of de aannemer die het huis heeft gebouwd eruit. Alvast bedankt.

Voorzetwand met geluidsisolatie plaatsen

Op 16 oktober gaan wij verhuizen naar onze nieuwe woning, een geschakelde eengezinswoning. We willen voorkomen dat er geluid vanuit onze woning doordringt bij onze buren. Daarom willen wij een geluidsisolerende voorzetwand laten monteren van ongeveer 240 cm hoog en 5 meter breed. Ik heb een foto bijgevoegd, het gaat om de wand met TV. Ik ontvang graag uw offerte.

Wand voor tv en ombouw voor haard maken

Gewenst een accent muurtje voor de tv in landelijk interieur stijl, waar een 46 inch tv aan hangt en een sonos soundbar. Kabels en internet router zijn netjes verwerkt. Daarnaast heb ik een aparte bio ethanol haard, reeds opgehangen aan een draagmuur, ongeveer 82 cm lang en ongeveer 50 cm breed waar ik een inbouw voor wil laten vervaardigen, voorkeurskleur wit. Haard en tv niet onder elkaar, maar naast elkaar geplaatst , ongeveer 60-70 cm tussenin. Graag ontvang ik een offerte als het gevraagde mogelijke is. In de bijlage een aantal voorbeelden en mijn eigen muur inclusief tv/haard.

Partners

Partners van Casius