Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tussenwand plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tussenwand plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tussenwand plaatsen

Tussenwand plaatsen

Zou graag van twee kamers 1 kamer van willen maken. Breedte wand is 3775 cm. Moet aankomende week geplaatst worden. Graag een offerte per email wenst niet gebeld te worden

Tussenwand plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het plaatsen van een tussenwand. De wand mag bestaan uit gipsplaten en er is geen deur nodig. De platen hoeven maar aan 1 zijde te worden bevestigd. De afmeting is 3.44 bij 260 meter.

Tussenwand plaatsen om slaapkamer te creëren

Van een slaapkamer moeten twee slaapkamers gecreëerd worden met een (schuif)deur. Het betreft de kamer op de plattegrond (linksonder) tussen de twee ramen moet een wandje geplaatst worden. Graag ontvang ik de kosten.

Geïsoleerde tussenwand op de zolder plaatsen

Ik wil op de zolderverdieping graag een geïsoleerde tussenwand laten plaatsen met een kozijn en een deur. Het gaat om een wand van ongeveer 5 meter breed en een maximale hoogte tot de nok van 4 meter. De zolder heeft een zadeldak. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Tussenwand plaatsen

Op 14 december krijg ik de sleutel van mijn nieuwe flat op de vijfde verdieping. Ik wil dan graag meteen een tussen muur van 3.30 meter breed laten plaatsen. De tussenmuur moet van metal studs en gipsplaten worden gemaakt. Er moet een cando toog (roma) worden gemonteerd en aan allebei de kanten van de muur wil ik graag een stopcontact. Op 14 december is het nog helemaal leeg want de wand moet er als eerste in voordat ik al mijn inboedel uit de opslag kan halen. Tevens weet ik niet wat ik allemaal in huis moet halen voordat er begonnen kan worden. Hopelijk kunt U mij helpen zodat ik voor eind december uit het tijdelijk onderkomen kan vertrekken. Graag ontvang ik een offerte.

Tussenwand maken van gipsplaten

Ik heb de sleutel gekregen van mijn nieuwe woning. Ik wil daar graag een tussenwand van staanders met gipsplaten laten maken tussen de woonkamer en slaapkamer. Ik zal er zelf later een schuifdeur plaatsen. Ik ontvang graag uw offerte.

Tussenwand plaatsen in slaapkamer

In de slaapkamer een dunne (zo dun mogelijk) scheidingswand. Hoogte 2'42, lengte 3'15. Hoeft niet geluidsdicht. Het is een kleine afscheiding voor een 'babykamer'. Bij verlaten huis moet wand ook makkelijk af te breken zijn om huis in originele staat te herstellen.

Tussenwand plaatsen met een deur

Een kamer in tweeën delen; een tussenwand plaatsen en ook erin een deur aanbrengen. Lengte 4 meter lengte. Ik denk dat het plafond rond de 2.50 meter is. Het hoeft niet perse geluid tegen te houden. Een deel van de kamer loopt de wand schuin af. Dat moet een rechte wand worden waar de deur dan komt. Het worden twee smalle kamer. Elektra en verwarming doortrekken. Er kan eventueel spoedig gestart worden.

Tussenwand plaatsen

Graag een offerte voor plaatsen van een tussenwand op zolder met puntdak. Totale lengte: ongeveer 7 en nokhoogte 3,18 meter. Totaal drie deuren. Trapopgang, ketelruimte en bergruimte. Deuren zijn er al en al op maat inclusief de kozijnen. De tussenwand moet geluidsisolerende materialen zijn.

Tussenwand plaatsen

Ik wil graag een grote slaapkamer (6.50 x 3.50 meter) door tussenwand opdelen in 2 kleinere kamers, elk met eigen toegangsdeur. Graag uitvoering in hout.

Partners

Partners van Casius