Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinhuis met veranda plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinhuis met veranda plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinhuis met veranda plaatsen

Tuinhuis met veranda plaatsen

Ik zou graag willen weten wat het kost om een tuinhuis met veranda te monteren en plaatsen. Afmeting ongeveer 590 x 250 cm waarvan ongeveer de helft overkapping en de rest huis is.

Tuinhuis met veranda monteren

Ik heb een tuinhuisje met veranda bestelt dat geleverd wordt over 4 weken. Deze is 8 bij 3,5 meter en ik wil dat hij in elkaar gezet wordt.

Tuinhuis Vera van Fonteyn in elkaar zetten

Ik wil graag een tuinhuis met een veranda laten plaatsen. De oppervlakte is 5.75 bij 3 meter. Op het dak dient er dakleer en shingels geplaatst te worden. De ondergrond is al geëgaliseerd en betegeld. Er zal eventueel nog rondom betegeld moeten worden en te worden aangesloten op een aardlekschakelaar.

Tuinhuis met stormschade repareren

Het betreft een houten "blokhut" met kleine veranda waar een grote spar op is gevallen. Wat kost het om dit te repareren? (wellicht moet u zelf de schade eerst opnemen om een indicatie te kunnen geven): • Welke werkzaamheden zijn nodig voor de reparatie? • Hoeveel uur werk denkt u nodig te hebben voor de reparatie? • Welke materialen heeft u nodig voor reparatie? • Wat kosten deze materialen? Hartelijke groet

Veranda aan een tuinhuisje maken

Ik wil een veranda aan mijn tuinhuis maken en het dak vervangen. Het tuinhuisje is 4 bij 2,80 bij 2,28 meter. Het huidige dak heeft 6 zelfdragende dakdelen en het dak moet plat worden en de afmetingen zijn 4 bij 2,80 meter. De voorkant moet daarna worden uitgebreid met 3 bij 2,80 meter. Er moet 1 dichte wand in de aan te bouwen veranda geplaatst worden en de wandplaten zijn tong/groef en 28 mm dik.

Onderste balken van het tuinhuis vervangen

Wij hebben een tuinhuis/blokhut van 3 x 3 meter met veranda ( 2 x 3 meter). De onderste balken zijn verrot en moeten vervangen worden (liefst zonder het hele tuinhuis af te breken). De tuinhuis is goed van buitenaf te bereiken. Het zijn dikke, houten balken van 4,5 cm.

Luxe tuinhuis bouwen

Ik wil graag een chique tuinhuisje met alles erop en eraan. Er moeten minimaal twee deuren en in ramen die je open kunt slaan. Er moeten dus ook minimaal twee ramen in. Afmeting 50 bij 50 centimeter. Er moet een puntdak op met waterdicht dakbedekking. Deze moet door het verwarmen bevestigd worden. Het tuinhuisje moet minimaal 5 bij 5 meter zijn. Er moet stroom in kunnen verwekt worden. Er moet dubbelglas in zowel de deuren als de ramen. En er moet een veranda aan gemaakt kunnen worden. Ook aan het dak.

Blokhut met veranda plaatsen

Recent hebben wij een blokhut met veranda geplaatst: http://www. Azalp. Nl/blokhutten/tuinhuis-met-veranda/14161 Hiervoor hebben we nog een zijdak nodig om fietsen en tuinstoelen onder te plaatsen. Het moet vooral een functionele overkapping zijn, geen toeters en bellen. Voor de dakbedekking hebben we nog bitumen van de blokhut, verder geen materialen aanwezig. Exacte maatgeving volgt, maar indicatie: 1.20 x 2.50 meter. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden.

Tuinhuisje laten vervangen

Mijn oude tuinhuisje is verzakt en deze wil ik laten vervangen voor een klein schuurtje of tuinkast, specifiek voor mijn maaimachine en tuingereedschap. Wel moet het tuinhuis worden gesloopt en afgevoerd. Een nieuw schuurtje of kast moet ik nog aanschaffen. Het is een houten tuinhuisje met een veranda ervoor. Het huisje zal ongeveer 3 meter breed en 1.5 meter diep zijn, met een rieten dakje. Graag maak ik met u een afspraak om te laten beoordelen wat er precies gedaan gaat worden, wat de kosten hiervan zijn en wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een nieuw tuinhuisje/kast.

Betonschutting plaatsen voor een veranda

Ik wil een beton schutting met steenmotief van maximaal 2 meter hoog plaatsen achter in onze tuin. Aan het einde van de tuin tussen onze beide buren in: 3 meter aan weerskanten. Aan de achterkant van onze tuin, 5.40 meter breed, ook beton schutting waar in het midden een poortdeur van 1 meter breed moet komen. Wij willen een tuinhuis onder de veranda over de gehele breedte van de achterwand van de tuin van 5.40 x 1 meter diep. Zodat wij een veranda van 5.40 x 2 meter overhouden. De toegang tot het tuinhuis vanuit de tuin door middel van openslaande deuren met ruitjes, bijvoorbeeld 2 x 0.70 m breed. Aan weerszijden willen wij 2 ramen plaatsen, deze hebben wij reeds. Als vloer in het tuinhuis willen wij gewassen grindtegels ondersteboven laten leggen, deze hebben wij reeds. Er is een foto en een tekening beschikbaar.