Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinhuis en schuur opknappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinhuis en schuur opknappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinhuis en schuur opknappen

tuinhuisje + schuur opknappen

Het tuinhuis en schuur vertonen wat achterstallig onderhoud. Zo moet de dakbedekking worden vervangen van het tuinhuis en mogelijk ook van de schuur. Enkele houten delen zijn aan het rotten en dienen ook te worden vervangen. Het tuinhuisje is ongeveer 3 bij 3 meter en het schuurtje 1.50 bij 2.50 meter.

Tuinhuis en -schuur opknappen

Het tuinhuis + schuur heeft wat onderhoud/vervanging nodig: Zo is, zowel van de schuur als het huisje, de dakbedekking gescheurd, dus dient te worden vervangen/gerepareerd. Ook zijn er de nodige liggende en verticale houten delen aan het rotten. Deze dienen te worden vervangen.

Reparatie van een tuinhuis

De bitumen dakbedekking van mijn tuinhuis is lek. de maten zijn 6 bij 4 meter en er ligt grind op het dak. Ik wil graag dat de bedekking wordt vervangen en daar waar nodig het dak gerestaureerd wordt. Ook is houten omranding van mijn schuur aan de voorkant scheef gaan hangen en ik zou graag willen dat dit recht gezet wordt (met schroeven o.i.d.). De schuin hangende plank is ongeveer 4 meter lang en 15 cm breed.

Tuinhuis op een fundering plaatsen

Ik wil graag een tuinhuis (type Arizona) laten plaatsen/monteren inclusief vloer. Daarnaast moet er een elektrapunt aangelegd worden in het tuinhuis, er is buiten (in andere schuur) al elektra aanwezig. Afstand maximaal 10 meter.

Tuinhuis opknappen en repareren

We hebben een tuinhuis van ongeveer 400 x 190 cm waarvan het platte dak in erg slechte staat is. Het dak is lek en het dakhout eronder is beschimmeld en vertoont diverse gaten. Ik wil het hele dak laten vervangen. Verder moeten er hier en daar nog wat kleine reparaties aan de schuur worden uitgevoerd. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Stenen schuur / tuinhuis bouwen

Opdracht voor de ruwbouw van een stenen schuur/tuinhuis, met fundering en dubbelsteens gemetseld, circa 4 x 4 meter, met naar één zijde iets aflopend dak dat we met sedum willen bedekken. Een zijde van de schuur wordt aangebouwd tegen de muur van de buren. Naast de schuur moet een houten poort en schutting komen van circa 2 + 4 meter lengte. Voor de schuur komt een terras van plusminus 4 x 4 meter en naast de schuur een looppad van 2 x 4 meter, bestrating hiervan in overleg te bepalen. 1. Verwijderen en afvoeren bestaande houten tuinhuis en afscheiding (betonnen palen, metalen gaas) 2. Bouwklaar maken ondergrond 3. Fundering + metselen muren, spouwmuurisolatie in muren (muren gevoegd aan de buitenkant, niet binnen) 4. Dakconstructie geschikt voor sedum (70 kg/m2) 5. Plaatsen nieuwe schutting met toegangspoort 6. Aanleg 25 m2 looppad + terras De materialen zijn mee te leveren.

Tuinhuis met stormschade repareren

Mijn houten tuinhuis (ongeveer 3 x 3 meter) is heel erg beschadigd door de storm. Dak is weggewaaid en tussen de wanden zitten veel gaten. Ik wil graag het tuinhuis op laten knappen. Eventueel een nieuwe tuinhuis of schuur bouwen. Graag ontvang ik een offerte voor reparatie en voor een nieuw tuinhuis.

Tuinhuis en schutting vervangen

Ik wil graag de huidige schuur laten verwijderen en een nieuwe tuin schuur laten plaatsen. Ik denk dat de schuur ongeveer 2.5 x 3 meter groot is. Ook wil ik graag naast de schuur een tuindeur laten plaatsen zodat ik een achterom kan creëren. De tuindeur zal aan de bestaande schutting bevestigd moeten worden. De nieuwe schuur moet simpel zijn en mag worden aangeboden in de offerte.

Blokhut / tuinhuis leveren en plaatsen

Wij willen graag een tuinhuis met luifel laten plaatsen in onze achtertuin afmetingen (tuinhuis) 470 x 350 cm en een luifel van 470 x 300 cm. Hij moet tussen de schutting en de schuur komen te staan. Graag ontvangen wij een bedrijf aan huis die kan inmeten en een vrijblijvende offerte kan komen uitbrengen. Contact per mail i.v.m. mijn werk.

Schuur van GAMMA laten bouwen

Wij willen graag een tuinhuis/schuur Lantana van Gamma laten opbouwen in onze achtertuin. De blokhut is van Noord-Europees vurenhout. De blokhut is vierkant en is 2 meter 50 breed en 2 meter 50 lang. Hij heeft een grondoppervlak van 6,25 vierkante meter. De nokhoogte van de blokhut is bijna 2 meter 30, de wanden zijn 1 meter 82 hoog en 2,8 centimeter dik. De blokhut heeft een dubbele deur (van 1,66 x 1,67 meter) met kunststof glas. Het dakhout bestaat uit een messing en groef in 16 millimeter dik hout. De ondergrond moet nog geëgaliseerd worden. Tegels leggen of ik kan een houten vloer bij de blokhut te bestellen. De achtertuin is via een achterom bereikbaar.