Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinhuis repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinhuis repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinhuis repareren

Tuinhuis repareren

Ik wil mijn tuinhuisdeur vanwege inbraak herstellen, dus onder andere het slot vervangen en de hut rechtzetten. Dit staat nu schuin vanwege de inbraak. Ze wilden de zonwering meenemen, maar dit stond achter onze blokhut. Dus de blokhut is verschoven. En nu staat onze blokhut schuin.

Tuinhuisje/blokhut repareren

Op een aantal hoekpunten, van mijn tuinhuis, van de onderste planken is houtrot aanwezig. Vermoedelijk moeten op een aantal plekken delen worden vervangen door nieuw hout. Ik ben benieuwd wat mij dat zou kosten.

Tuinhuis opknappen en repareren

We hebben een tuinhuis van ongeveer 400 x 190 cm waarvan het platte dak in erg slechte staat is. Het dak is lek en het dakhout eronder is beschimmeld en vertoont diverse gaten. Ik wil het hele dak laten vervangen. Verder moeten er hier en daar nog wat kleine reparaties aan de schuur worden uitgevoerd. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Tuinhuis met houtrot repareren

Door houtrot moeten de onderste panelen van een houten blokhut vervangen worden. Blokhut heeft geen vaste constructie systeem waarbij de panelen zijn vastgeschroefd. Betreft panelen met een kliksysteem, afmetingen zijn ongeveer 3 bij 4 meter.

Tuinhuis met stormschade repareren

Mijn houten tuinhuis (ongeveer 3 x 3 meter) is heel erg beschadigd door de storm. Dak is weggewaaid en tussen de wanden zitten veel gaten. Ik wil graag het tuinhuis op laten knappen. Eventueel een nieuwe tuinhuis of schuur bouwen. Graag ontvang ik een offerte voor reparatie en voor een nieuw tuinhuis.

Boeiboorden en deur van een tuinhuis repareren

Ik wil graag de boeiboorden van mijn tuinhuisje aan de voor- en achterzijde laten vervangen. Het tuinhuisje is 3 bij 3 meter groot. Daarnaast zal er ook naar de deur gekeken moeten worden, deze zal aan de onderzijde geschaafd moeten worden.

Deuren in het tuinhuis repareren

De 2 deuren van het tuinhuis zijn door een storm opengeklapt. De scharnieren zijn uit het hout gebroken. Ik laat dit graag repareren.

Shingles op een tuinhuis vervangen

Ik wil graag het dak van mijn tuinhuis laten repareren. Ik wil hier graag nieuwe shingles op laten leggen. het gaat om een dak van 30 m2.

Houten paneel en deur vervangen in het tuinhuis

Door houtrot is het onderste paneel en onderste gedeelte van de deur van het tuinschuurtje beschadigd. Het huisje is ongeveer 2.5 bij 2.5 en heeft de vorm van een achthoek. Graag laat ik dit repareren. Er is een foto beschikbaar.

Glas en kozijn vervangen

Na inbraak tuinhuis. Dubbele deur met dubbel glas en ontzet kozijn vervangen/repareren. Zo spoedig mogelijk deuren sluiten nu niet. Staat op volkstuin complex

Partners

Partners van Casius