Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuindeur en kozijn Cando ML480 afhangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuindeur en kozijn Cando ML480 afhangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuindeur en kozijn Cando ML480 afhangen

Vervangen rubbers in kozijn van deur en anti-tocht borstel plaatsen in brievenbus

Ik wil mijn rubbers van het kozijn in mijn deur laten vervangen. Betreft keuken/tuindeur. Daarnaast wil ik een anti-tocht borstel in mijn brievenbus laten plaatsen.

Tuindeur en kozijn Cando afhangen

Het gaat om het afhangen van een tuindeur Cando ML 480 inclusief het vervangen van het kozijn en het plaatsen van nieuw deurbeslag. De hoogte en breedte afmetingen tussen de muren zijn: hoogte 206,5 cm en breedte 100 cm. Hierbij graag advies welke maat van de deur nodig is en welk maat/type kozijn nodig is.

Rolhordeur monteren in houten kozijn

Ik heb een rolhordeur aangeschaft voor de tuindeur op de begane grond. Het is een houten kozijn. Graag wil ik deze laten monteren.

Badkamerdeur en tuindeur monteren

Onze badkamerdeur is aan vervanging toe. Graag willen wij een nieuwe deur en deze deur ook laten monteren. Het moet een dichte deur met slot worden en in een houten kozijn gehangen worden. Tevens is onze houten tuindeur ook aan vervanging toe en ook deze deur willen wij laten vervangen en monteren. Graag vernemen wij wat hiervoor de kosten zullen zijn voordat we de deuren aanschaffen.

Tuindeur plaatsen, inclusief sloten en afhangen

Wij zoeken een professionele timmerman die een nieuwe tuindeur wil vervangen, het hang- en sluitwerk wil aanpassen en de deur kan afhangen. De nieuwe deur heeft nieuw hang en sluitwerk, dat moet aangepast worden, zoals een slotgat in het kozijn.

Poortdeur op maat leveren en monteren

Wij hebben op onze erfgrens aan de achterzijde een stalen kozijn staan. Wij willen daarin graag een tuindeur/poortdeur op maat laten maken en monteren van 118 cm breed en 210 cm hoog. De draairichting van de deur is links. We willen de deur in geïmpregneerd hout laten uitvoeren. Graag ontvang ik hiervoor uw offerte. We stellen een bezoek op prijs om de klus hier even te bespreken en te laten nameten.

Plissé hor monteren in tuindeur kozijn

Plissé- hor monteren in een tuindeur met een kunststof kozijn. De hor zal waarschijnlijk passend zijn. Ik heb de hor al aangepast.

Houtrotreparatie bij een kozijn

Ik wil graag een vrijblijvende offerte van reparatie raamkozijn achterzijde + tuindeur kozijn en vervangen van de tuindeur inclusief glas overzetten

Plaatsen van tuindeur met kozijn

Ik wil graag een nieuwe tuindeur (van de woonkamer naar de tuin) laten plaatsen. Het gaat dan om de tuindeur met standaard isolerende beglazing, hang- en sluitwerk, en het kozijn eromheen. Graag zou ik van jullie een offerte, gratis en vrijblijvend willen ontvangen.

Openslaande tuindeuren plaatsen

Ik wil graag een openslaande tuindeuren laten plaatsen. Op deze plek heb ik nu een raamkozijn met daarom een gemetseld muurtje. De tuindeur is ongeveer 2.50 meter hoog en 2.30 meter breed. Dit zijn dezelfde afmetingen als het kozijn nu. De deur, het kozijn en alle materialen heb ik tot mijn beschikking.

Partners

Partners van Casius