Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuimeldakramen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuimeldakramen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuimeldakramen vervangen

Vervangen van twee dakramen

Wij hebben op zolder nog 2 kleinen oude raampjes zitten. Een van de raampjes is van de week bij de storm eraf gewaaid. Het betreft een schuin dak met dakpannen. We willen graag 1 groot raam van nog. 134 x 140 cm en 1 raam van 78 x 140 cm. Beiden tuimeldakramen. Ik hoor graag de mogelijkheden en tijdsindicatie van het leveren.

Velux tuimeldakramen vervangen

Ik wil 2 Velux tuimeldakramen (SK06) een op een vervangen. Daarnaast heb ik nog een 4pans dakraam die vervangen moet worden door een gelijkwaardig raam. Bij voorkeur een tuimelraam. Alle ramen bevinden zich op zolder waar zich ook isolatieplaten bevinden. De goten en waterkering lijken niet meer in orde te zijn, en moeten dus ook vervangen worden. Graag een overzicht van de kosten inclusief montage.

Tuimeldakramen op zolder vervangen

Ik wil graag 2 dakramen op zolder vervangen. Graag een offerte, inclusief alle benodigde materialen en benodigdheden en montage. Dakraam 1 is 130 breed en 135 cm hoog. Dakraam 2 is 44 breed en 55 cm hoog.

Tuimeldakramen vervangen

Ik wil 3 houten tuimel dakramen laten vervangen. Graag wil ik een offerte hebben voor het vervangen van 3 oude houten tuimel dakramen door nieuwe kunststof tuimel dakramen. De offerte graag inclusief de dakramen, montage & afwerking. Graag ook een aparte prijs vermelden voor verduisterende gordijnen. Zie hieronder de afmetingen: - (bxh) 127x134 centimeter (2 x) - (bxh) 71x134 centimeter (1 x)

Tuimeldakramen

Graag een bestaand dakraam vervangen door een nieuw (125 cm-135 cm)

Rubbers van Velux dakramen vervangen

Het betreft het vervangen van de rubbers van 2 Velux tuimeldakramen. Afmeting 2 x 130 x 75 cm en 1 dakraam van x 110 x 110 cm.

ik ben opzoek naar tuimeldakramen twee ...

ik ben opzoek naar tuimeldakramen twee moeten er vervangen worden. Ik zou graag een offerte willen hebben wat twee dakramen incl binnen werk plaatsen kost 1090x1090 is het formaat. Graag wil ik een totaalbedrag weten zonder bijkomende kosten. En dat het gebeurd door een vakman die aangesloten is bij de geschillen commissie. Graag offerte voor zowel kunstof als hout.

Het vervangen van 3 stuks tuimeldakramen ...

Het vervangen van 3 stuks tuimeldakramen 110*114 cm en 1 stuks, 4-pans dakraam.