Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Traptreden van een vaste trap vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: traptreden van een vaste trap vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: traptreden van een vaste trap vervangen

Trappen schilderen en bekleden met PVC

Schilderen houtwerk rondom trap en bekleden traptreden met PVC. Twee vaste trappen van 15 treden. Schilderen wangen en houtwerk/takjes er omheen. Ook van 1 trap de onderkant schilderen. Daarna beide trappen bekleden met PVC.

Trappen schilderen en bekleden met PVC

Schilderen houtwerk rondom trap en bekleden traptreden met pvc. Twee vaste trappen van 15 treden. Schilderen wangen en houtwerk/ hekjes er omheen. Ook van een van de trappen aan de onderkant schilderen. Daarna beide trappen bekleden met pvc (treden en stootborden).

Traptreden van een vaste trap vervangen

Graag wil ik de traptreden van een vaste trap vervangen. Het gaat hier om 13 treden van een open trap die van de begane grond naar de eerste verdieping gaat. De trapboom loopt tot de zolder. Desnoods de hele trap laten vervangen. Uitvoering in eikenhout. Ik wil geen renovatie door middel van planken op de traptreden maar in zijn geheel vervangen.

Vaste trap laten repareren

Mijn trap naar boven in de huiskamer is kapot. De trap is twaalf jaar oud maar nooit goed geplaatst tijdens de nieuwbouw. Nu moet er iets gebeuren want het wordt gevaarlijk. De traptreden hangen in een houten schot tegen de muur, de treden beginnen echter af te breken. Wat kunnen jullie voor mij betekenen en wat zijn de kosten?

Vervangen traptreden

Vervangen van 12 treden van de bestaande vaste open houten zoldertrap (standaardmodel). De treden waren bekleed met tapijt en nu dat eraf is willen we de treden laten vervangen. Kunnen de treden alleen vervangen worden of moet de rest ook vervangen worden?

Plaatsen van een nieuw dakraam

We willen een dakraam laten plaatsen 78 x 118 centimeter op het schuine geïsoleerde dak van ons huis uit 2010. Plaatsen rafeling / gordering is misschien nodig. Raam komt boven de vaste trap naar de vide op plusminus 180 cm hoogte (vanaf de traptreden).