Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Traptreden op een recht trap plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: traptreden op een recht trap plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: traptreden op een recht trap plaatsen

Dichte trap bekleden met laminaat

Wegens waterschade wil ik de laminaat bekleding van mijn trap laten vervangen. Het gaat om een dichte, recht trap met 13 traptreden. Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Bestaande trap laten vervangen

Ik wil graag bestaande trap laten vervangen cq aan laten passen. De trap loopt recht alleen de eerste twee treden staan haaks op de trap, dat deel is heel smal. Kan er een ronding in gemaakt worden zodat de traptreden breder zijn? Of een geheel nieuwe trap plaatsen. Graag even komen kijken en advies en offerte doen. De trap heeft 13 treden. De trap is om naar de zolder te komen.

Trap bekleden met tapijt

1e trap rechte traptreden vanaf beneden geteld naar boven; 10 treden Doorlopend in een lichte bocht naar het einde naar boven 7 treden 2e trap beginnend met een lichte bocht 6 treden en recht naar boven 9 treden. Overloop 3.10 cm lengte en 1.00 m breedte. Het betreft een dertiger jaren woning en oude bekleding zal verwijderd moeten worden.

We hebben en standaard opgeleverde ...

We hebben en standaard opgeleverde houten binnentrap met gesloten schotdelen. Deze trap is ca. 5 jaar oud en we willen de loopdelen van de vurenhouten trap laten vervangen door nieuwe opzetdelen van yatoba hout met anti-slip strips op de treden. We zouden graag een indicatie willen ontvangen wat 13 nieuwe traptreden zouden moeten kosten, hoelang het ongeveer gaat duren en wanneer het eventueel gerealiseerd kan worden. De trap is 3/4 recht en 1/4 draaiend naar rechts. Voor meer informatie graag contact opnemen.