Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Traptreden bekleden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: traptreden bekleden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: traptreden bekleden

Trapbekleding aanbrengen

Wat is het model van de trap? Rechte trap met één of meerdere draaien Wat is de locatie van de trap? Binnen Met welk materiaal wenst u de trap te bekleden? Hout Op welke ondergrond moeten de treden komen? Beton Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken De trap wordt geplaatst van 1e verdieping naar opbouw. Tussen 2 muren. De traptreden moeten een standaardmaat krijgen.

Trap met laminaat laten renoveren

Traptreden en stootboorden bekleden met laminaat. Met overzettreden. Het zijn 12 treden, met 2x naar rechts een draai, een dichte trap. De zijkanten zijn al geverfd. De materialen zijn nog niet aangeschaft.

Trap renoveren

Onze trap met laminaat traptreden bekleden materialen aanwezig

Traptreden bekleden

14 traptredes bekleding met pvc of laminaat, inclusief leggen. Traptredes schuren we zelf.

Traptreden verbreden en bekleden

In Heiloo.. 1 trap .. foto kan volgen!

Trap bekleden met laminaat of vinyl

Ik heb een oud huurhuis , trap met 2 bochten en 17 treden, alle vloerbedekking eraf gehaald,. Het blank maken is achteraf toch een te zware klus. Ik dacht tegen de stootranden een witte plaat plaatsen en de traptreden blank maken ( laminaat of vinyl) Ik wil graag een indicatie van de prijzen met klaar opleveren?????????????????

Trap renoveren en inbouwkast maken

Wij hebben een nieuwbouwhuis en willen graag de traptreden laten bekleden met een betonlook laminaat/pvc. Het zijn 14/15 treden. Ook willen we een meubelkast laten maken met schuifdeuren en diversen planken en hangers. De kast moet circa 250 hoog, 275 breed en 60 diep worden.

Traprenovatie met extra vraag

Ik wil graag het prijsverschil weten van de 3 traprenovatie opties die ik heb bedacht. Basisgedachte is 'bekleden' met CanDo traptreden Wenge, maar alléén als er daarbij sleuven voor een rubber anti slipstrip kunnen worden ingefreesd. Mijn trap bestaat uit 12 treden, exclusief de opstap naar overloop. Ik woon er nog niet, maar ik heb de breedte van de 1e en de 5e traptrede opgevraagd aan de stootboard kant. Beide waren <90cm. Ik denk daarmee dat de bochttrede ook onder de 100 cm blijven, maar zeker weten doe ik dit niet. Voor de montage zal dit denk ik geen prijsverschil betekenen, uitsluitend in de aanschaf van overzettrede en eventuele stootborden. Trap heeft 2 x een draai, in de Word file treft u 2 foto's van de huidige trap aan. Ik heb de Word file in 2 versies opgeslagen, zodat 1 van de 2 in ieder geval te openen is.

Trap met steigerhout laten bekleden

Trap bekleden met steigerhout. Het gaat hier alleen om de traptreden. Stootbord willen we zelf verven of zelf afwerken. Het is een rechte trap met allemaal gelijke afmetingen.

Trap renoveren met zelfklevend vinyl

Wij willen onze dichte trap met 14 traptreden graag laten bekleden met CanDo zelfklevend vinyl van 2 mm. We laten de trap hier graag even beoordelen en krijgen dan ook graag advies over de hoeveelheid materiaal die we moeten kopen en de kosten van de montage.