Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Traprenovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: traprenovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: traprenovatie

Traprenovatie met laminaat met houtnerf en witte stootborden

Traprenovatie 12 treden. Laminaat met houtnerf en witte stootborden. Ook oude tapijt van trap verwijderen

Traprenovatie

Traprenovatie met cando overzettreden en stootborden. Het is een trap met 2 draaien en 14 treden. Het is gewoon een kale geverfde trap dus het kan direct geplaatst worden.

Grindvloer voor 2 trappen

Wij zien graag een traprenovatie met grindvloeren op de treden. Zie foto als voorbeeld. Betreft 1 dichte trap en 1 open trap. We horen graag spoedig van u.

Traprenovatie vinyl

Wij hebben hier cando traprenovatie liggen en zouden dat willen laten leggen op 2 trappen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Traprenovatie

Ik wil graag de trap laten bekleden met kort tapijt. Het gaat om een trap van 13 treden, dichte trap met ook zijkanten die bekleed moeten worden.

Dubbele traprenovatie

Een dubbele traprenovatie ( 1 met kwart draai en 1 met een halve draai 13 treden) daarnaast moeten er ook overzet stukken over de zijkanten worden geplaatst ( heeft tapijt op gezeten en bevat nog lijmresten) Uit welk materiaal is de trap gemaakt? Hout

Traprenovatie

Ik wil de trap renoveren. We hebben nu een houte trap met halve manen tapijt erop. We willen iets van hout/pvc oid. Dat het één geheel wordt. Het liefst ook met spotjes erin. Het is een trap met 12 treden en een halve draai. We willen een donkere trap. Het liefst antraciet of zwart.

Traprenovatie

Traprenovatie gesloten halve draai. Kleine traptreden met wat hoekjes erin, betreft een oude trap. De trap is al kaal. Traptreden zijn al aanwezig, gaat puur het leggen van de overzettreden en stootborden.

Traprenovatie

Ik heb een klusjesman man nodig voor de traprenovatie. Het gaat om 2 trappen. Elke trap heeft 12 treden (totaal 24 treden). Het gaat om een dichte trap met een kwartslag. De stootborden en traptreden(laminaat)kopen we bij de Praxis. Renovatie gaat medio mei plaats vinden.

Traprenovatie: laminaat of pvc opzetstukken en LED verlichting plaatsen

Graag zou ik twee trappen laten renoveren van beide 15 treden + 2 opstaptredes. De eerste trap is gesloten, de tweede trap is open. De trapbekleding die eerst op de trappen aanwezig was is reeds verwijderd, de nietjes zijn weggehaald. Wat ik graag zou willen zijn nieuwe opzetstukken van pvc of laminaat en voor de benedenverdieping LED verlichting. Ik kan zelf het materiaal regelen, maar dan zou ik graag van u weten wat u nodig heeft, inclusief lijm en dergelijke. Ik hoop van u te horen!