Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Traprenovatie inclusief trapleuning en ijzeren palen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: traprenovatie inclusief trapleuning en ijzeren palen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: traprenovatie inclusief trapleuning en ijzeren palen

Traprenovatie inclusief trapleuning en ijzeren palen

Ik heb een wenteltrap van 13 treden met 180 graden draai. De treden zijn van hout. De constructie van ijzer. Ik wil op elke traptreden een ijzeren paal bevestigd hebben. Op die ijzeren palen wil ik een ronde trapleuning gelast hebben die mee draait met de trap van onder naar boven. Elk bedrijf die ik tot nu toe heb benaderd wil dit niet maken. Ik ben benieuwd of het kan en hoeveel het gaat kosten.

Traprenovatie

Graag ontvang ik een indicatie voor het renoveren van de traptreden en de stootborden en het plaatsen van een trapleuning. De houten trap heeft 14 treden en 1 draai.

Trap en trapleuning renoveren

Traprenovatie, nieuwe treden plaatsen inclusief nieuwe trapleuning.

Trapleuning en trap renoveren

Wij hebben een dichte trap met 14 treden, waar nu vloerbedekking op ligt. We willen die laten verwijderen en daar dan traprenovatie op laten plaatsen met overzettreden. We willen ook een nieuwe trapleuning laten monteren. Wij maken graag een afspraak om de situatie te laten beoordelen en krijgen dan ook graag advies over de materiaalkeuze. We ontvangen graag een vrijblijvende en gespecificeerde offerte.

Traprenovatie van CanDo aanbrengen

Ik wil een traprenovatie laten uitvoeren met spullen van de Gamma en ik wil zelf alleen de vloerbedekking van de trap trekken en verven. Ik wil dus niet lijmresten verwijderen en dat soort zaken. Het is een dichte trap met een 90 graden hoek die onderaan begint en 13 treden. We willen er gewoon iets van laminaat opmaken. Ook wil ik graag een rechte trapleuning laten plaatsen. Is het ook mogelijk dat het klusbedrijf zelf de spullen haalt, want ik ben bang dat ik iets vergeet. Hoeveel dagen duurt zo'n renovatie eigenlijk?

Trapleuning, traphek en trap renoveren

De trap terugbrengen in de stijl van de woning uit 1900. Het betreft een complete traprenovatie. De klant wenst de trapleuning te laten schuren, een smetplaat gemaakt en aangebracht te krijgen, balustrades met ronde spijlen van hout, smeed- of gietwerk te laten maken bovenaan de trap (2 delen van ca. 1,00 en 0,50 meter en graag ook plaatsen. Verder de vloerbedekking van 19 treden verwijderen, de trap schuren en schilder gereed maken. Ik ontvang graag een offerte voor de traprenovatie.