Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Traprenovatie van PVC of laminaat aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: traprenovatie van PVC of laminaat aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: traprenovatie van PVC of laminaat aanbrengen

Traprenovatie met PVC

Traprenovatie van 12 treden, pvc laminaat met advies en inmeting en bezorging. Hoeveel kost dit? Moeilijk bereikbaar via telefoon, graag offerte sturen naar mailadres.

Traprenovatie aan laten brengen

We willen onze trap renoveren met laminaat of PVC. De materialen willen we aanschaffen bij Praxis. We zoeken een vakman die dit kan leggen. Het gaat om 14 treden.

Dichte trap renoveren met PVC

Wij krijgen op 15 december de sleutel van ons nieuwe huis en willen er al op 1 januari gaan wonen. In de tussentijd willen we de dichte trap graag laten voorzien van Flexxstairs PVC traprenovatie. Er ligt nu vloerbedekking op. We kopen het materiaal zelf en zoeken een vakman die in deze periode tijd heeft voor deze klus. We ontvangen graag uw offerte. Daarin graag even een aparte post opnemen voor het verwijderen van het tapijt.

Traprenovatie van PVC of laminaat aanbrengen

Ik wil graag van 3 bedrijven offerte's ontvangen voor traprenovatie met Cando PVC en Laminaat of een alternatief welke jullie zelf leveren. Deze offerte's ontvang ik graag alleen per mail omdat ik telefonisch lastig te bereiken ben. Tevens zijn foto's van geleverde klussen ook een goede graadmeter om een keuze te maken.

Trap bekleden met CanDo traprenovatie van PVC/vinyl

Wij willen onze dichte houten trap met 12 treden helemaal kaal maken en voorbereiden, zodat er CanDo vinyl/PVC op kan worden geplaatst inclusief trapneuzen. We willen dit zowel op de treden als op de stootborden en een geschroefde strip. We kopen alle materialen hiervoor zelf bij Praxis. Graag ontvangen wij uw offerte.

Traprenovatie

Wanneer kan je onderstaande opdrachten uitvoeren en wat kost dit? 1) Prioriteit: Ik heb een open trap van 26 treden, waarvan de lijm op waterbasis, aan alleen de onderkant afgehaald moet worden. De treden + zijwanden + tralies moeten geschuurd worden. Eventuele oneffenheden moeten weggewerkt worden. Hierna moeten alleen de zijwanden + tralies van de trap geverfd worden. Note: heb tapijt al zelf van de treden gestript. Ook de lijm aan de bovenkant van de treden al zelf verwijderd. 2) Tapijt op de overgang moet ook tegelijkertijd verwijderd worden. Schatting 2 x 3 meter. 3) Bij tevredenheid, na resultaat boven genoemde 2 punten: afhankelijk van de prijs, ook meteen de trappen + overgang voorzien van pvc of vinyl. Voorkeur gaat ook uit, om de traptreden te voorzien van LED verlichting.

Tapijt verwijderen van een trap

Traprenovatie: allereerst moet het tapijt van trap verwijderd worden, vervolgens lijmresten verwijderen en schuren van de trappen. Eventuele nagels/spijkers verwijderen uit de trappen. Daarna wil ik graag de trap laten bekleden met PVC of laminaat. het gaat om een tweekwart trap. De trap heeft 13 treden (inclusief het bovenste stuk). Het is een gesloten trap. Ik heb ook nog een open trap met 13 treden. Hiervoor geldt hetzelfde.

Traprenovatie met Flexxfloors

Graag een offerte voor het renoveren van de trap met Flexxfloors, 14 treden, dichte trap, stootborden bekleden met wit, treden nader te bepalen houtkleur. Met afwerkingstrips en volledige afwerking. Ervaring met trap bekleden met vinyl/pvc vereiste, ik zoek iemand die tot op de millimeter nauwkeurig kan uitvoeren en top kan opleveren, ofwel zoals het hoort.

Traprenovatie met PVC / vinyl

Graag wil ik 2 trappen, open en dicht, laten bekleden met Vinyl. De trappen hebben 15 treden en een draai. Het gaat alleen op de treden. Kunt u ons ook extra advies over de mogelijkheden geven?

Betonlook traprenovatie in PVC

Ik wil mijn trap laten bekleden, in een beton look. De trap heeft 16 treden en heeft 2 draaien. Het is een houten trap die in de grondverf staat. Ik ben erg gecharmeerd van blauw staal en een betonlook. Ik wil in ieder geval iets anders dan wat men standaard met zijn trap doet. Kunt u mij verschillende opties geven en bijhorende kosten?