Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Traprenovatie met overzettredes van CanDo? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: traprenovatie met overzettredes van CanDo. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: traprenovatie met overzettredes van CanDo

Traprenovatie

Wij willen in onze nieuwe woning de trap laten renoveren. Deze week heeft praxis een aanbieding daarmee. Dus het zou fijn zijn als ik deze week een reactie kan krijgen, zodat ik evt het materiaal kan aanschaffen. Het gaat om overzettredes en stootborden. Ook willen we trapverlichting geplaatst hebben.

Traprenovatie met overzettredes

Wij willen onze trap renoveren met overzettredes. Het gaat om een dichte trap met 12 tredes (trap is nu geschilderd).

Traprenovatie met overzettredes van CanDo

Wij hebben bij jullie de CanDo traprenovatie gehaald en willen dit toch graag laten doen. Het gaat om een dichte trap met 13 treden. De stootborden verven wij zelf zwart. De overzettredes plaatsen zien wij toch niet geheel zitten. Het is een in het begin een rechte trap met aan het einde een ronding. Het gaat dus alleen om de 13 overzettredes die geplaatst moeten worden. Ik hoor graag wat mogelijk is.

Traprenovatie met eiken overzettredes

Ik wil graag eiken overzettredes laten plaatsen op mijn trap. Het gaat om een trap met 15 treden. Het gaat hierbij puur om de overzettredes en een afwerkprofiel op de bovenste tree naar de verdieping. Geen stootborden op de verticale gedeeltes, die blijven gewoon alleen geverfd. Alle overzettredes en het afwerkprofiel voor de bovenste tree zijn reeds in mijn bezit. Graag ontvang ik een offerte voor plaatsing van de tredes en hoor ik ook graag of ik zelf nog lijm of andere materialen moet kopen of dat dit bij de offerte inbegrepen is.

Hulp bij traprenovatie

Klussers, Ik heb alle spullen om onze trap te renoveren. Stootbanden willen we hetzelfde als onze vloer (parket) en ik heb overzettredes. Nu moet het alleen nog gezaagd, geplakt en gemonteerd worden. Is er hier iemand die dat voor een acceptabele prijs zou willen doen?

Traprenovatie

Graag laten wij onze houten trap (16 treden) renoveren: - Plaatsen van 16 overzettredes (incl. anti slipstrip). - Plaatsen van 16 stootborden. Gaarne ontvang ik per mail een offerte, waarbij de totale kosten in kaart worden gebracht. Dus inclusief materiaalkosten en arbeidsloon.