Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Traprenovatie nieuwbouwhuis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: traprenovatie nieuwbouwhuis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: traprenovatie nieuwbouwhuis

Traprenovatie nieuwbouwhuis

Opknappen trap nieuwbouwhuis (in november 2019 is het huis 1 jaar opgeleverd, de trap zou dus wel redelijk uitgewerkt moeten zijn). De trap heeft tijdens de bouw de nodige butsen opgelopen en momenteel zijn er ook wel scheuren ontstaan. Wij zoeken een vakman die twee open trappen (van ongeveer 30 treden totaal) kan opknappen voor een schappelijke prijs. Wij hebben ook gekeken naar de CanDo overzettredes, maar de kleur die wij willen is slechts in 38 cm breedte verkrijgbaar. De grootste trede bij ons is circa 40 cm. Mocht u als vakman hier een alternatief voor hebben qua overzettredes, dan vernemen wij dit graag.

Traprenovatie met eikenhouten parket treden

In een nieuwbouwhuis (oplevering december 2016) wil ik de standaard trap van de begane grond upgraden naar een trap met eikenhouten parket treden. De standaard trap van de begane grond naar de 1e verdieping wordt uitgevoerd als een vaste gesloten vurenhouten trap met stootborden van plaatmateriaal. Het wordt een trap met twee maal een kwart draai. Wat kost het mij ongeveer als deze trap meteen na oplevering wordt gerenoveerd?

Traprenovatie met laminaat

Voor een nieuwbouwhuis, gezocht: Specialist, die de links draaiende trap met 16 tredes en twee kwarten kan bekleden met laminaat. Levering in overleg. Graag een offerte gevraagd met prijsopgave hiervan.