Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Traprenovatie aan laten brengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: traprenovatie aan laten brengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: traprenovatie aan laten brengen

Traprenovatie aan laten brengen

Ik zou mijn traprenovatie graag uit laten voeren door u. Wat zou dit kosten? Materiaal heb ik al in huis (renovatietreden). De trap telt 12 treden met een kleine draai.

Traprenovatie aan laten brengen

Rechte trap met 14 treden en stootborden 79 x 20 cm. Renoveren met de overzetredes van Praxis. Materialen zijn al aangeschaft.

Traprenovatie van CanDo aan laten brengen

Ik wil mijn trap renoveren met laminaat van Praxis. Het merk is Cando. Het gaat om een betonnen, antraciete trap. Ik heb 12 treden, waaronder 8 kleine en 4 grote treden dat is bij de draai van de trap. Het betreft een trap met 1 draai, linksdraaiend. Graag een offerte.

Traprenovatie aan laten brengen

We willen onze trap renoveren met laminaat of PVC. De materialen willen we aanschaffen bij Praxis. We zoeken een vakman die dit kan leggen. Het gaat om 14 treden.

Trap met 16 treden renoveren

Ik wil graag traprenovatie aan laten brengen. De trap heeft 16 treden. Er zit nu hout op de trap. Het is een rechte trap. Materiaal hebben we nog niet gekocht, graag in overleg met de vakman. Ik spreek Engels, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Traprenovatie aanbrengen

Ik wil graag traprenovatie aan laten brengen. Het gaat om een trap met 13 treden.

Traprenovatie aan laten brengen

Graag vraag ik een offerte aan voor een traprenovatie. Ik heb naar de prijzen voor traprenovatie gekeken, maar hier heb ik nog enkele vragen over. Is de prijs per trede inclusief materiaal? De trap heeft 15 treden. Daarnaast vraag ik mij af hoe het zit met de zijkanten van de trap. Worden alleen de treden zelf gerenoveerd, of de gehele trap? Mijn trap is namelijk in zijn geheel verouderd. Er zitten aan alle kanten gaatjes van nietjes waarmee het tapijt is vastgezet. Alvast bedankt voor uw reactie.

Trap met overzettraptreden renoveren

Ik wil graag CanDo traprenovatie aan laten brengen. Het gaat om eiken traptreden. Het betreft 29 trap treden op 2 trappen.

Traprenovatie aan laten brengen

Ik wil graag traprenovatie aan laten brengen. De trap heeft 12 treden en een draai.

Traprenovatie aan laten brengen

Traprenovatie aan laten brengen