Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trappenhuis renoveren 3 verdiepingen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trappenhuis renoveren 3 verdiepingen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trappenhuis renoveren 3 verdiepingen

Trappenhuis renoveren 3 verdiepingen

Renovatie van de hele trappenhuis. 3 verdiepingen. Het gaat om een herenhuis in Amsterdam, hier moet het tapijt worden verwijderen, alles recht worden getrokken en een nieuwe trapbekleding op terug komen. Graag ga ik in overleg met een vakman om keuzes te maken over de afwerking, u bent van harte welkom om het pand ter plekke te bekijken.

Trappenhuis renoveren in een VvE complex

Ik zoek een specialist die het trappenhuis deels kan renoveren. Een aantal treden kraken. De handrailing mag beter vastgezet worden. Eventueel het tapijt vervangen. Het betreft een trappenhuis voor 5 verdiepingen.

Trappenhuis renoveren

Ik deel samen met de buren een trappenhuis (2 trappen) dat gedeeltelijk uit glas en hout en steen bestaat. Het houtwerk is rot en moet vernieuwd worden. Volgens de huidige standaard moet er ook veiligheidsglas of dubbelglas in. Daarnaast moet bij mijzelf het boeideel langs de dankrand worden vervangen (hoekhuis).

Meerdere trappen renoveren met verschillende materialen

Het trappenhuis bestaan uit totaal 44 treden. Voor de trappen naar de slaapverdiepingen neigen we naar tapijt of sisal, vooral ook omdat deze trappen tegen de scheidingsmuur met de buren aan zitten. De andere trappen, die meer in het zicht zitten, zouden een houtlook mogen krijgen. De trappen naar de slaapverdiepingen hebben een draai. De ene gaat een keer linksom en de andere trap heeft 2 draaien.

Trap bekleden en muren afwerken

Mijn klus is de trap bekleden en het "trappenhuis" renoveren. Betreft een dichte trap, 13 treden, boven een kwartslag en deze is nu wit geschilderd. Ik wil hier over tapijt of overzettreden laten plaatsen. De muur aan de linkerkant en de rechterkant van de trap wil ik ook mooi laten maken. Deze is al kaal en deze wil ik laten behangen of stuken. Graag ontvang ik een offerte.

Trap in het trappenhuis renoveren

Ik wil 1 trap laten renoveren met vinyl. Het zijn 13 treden met één bocht erin. De oude bekleding is er al af. Er zijn alleen nog wat lijmresten die ik moet weghalen. Uitvoering tussen 1 augustus en 21 augustus. Zaterdagen behoren ook tot de mogelijkheden.

Trap in het trappenhuis renoveren

Ik wil 1 trap laten renoveren met vinyl. Het zijn 13 treedjes met één bocht erin. De oude bekleding is er al af. Er zijn alleen nog wat lijmresten die ik moet weghalen. Uitvoering tussen 1 augustus en 21 augustus. Zaterdagen behoren ook tot de mogelijkheden.

Traprenovatie in een trappenhuis

Ik wil graag mijn traphuis renoveren, ik heb een dichte trap met 13 treden en een open trap met 13 treden. In beide trappen zit een kwartslag. Het oude tapijt is verwijderd en ik wil graag overzettreden (met antislip) hier op laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Trappenhuis renoveren

Ik wil mijn trappenhuis renoveren. Het gaat om een dichte trap met 13 treden en een open trap met 15 treden. Materiaal (PVC) ga ik aanschaffen bij de Praxis. Offerte voor het materiaal heb ik al in mijn bezit. Het oude tapijt verwijderen we zelf. Als bijlage heb ik foto's toegevoegd van huidige situatie en hoe ik het graag wil. Ik wil ook graag om de trede verlichting. Ik zie graag uw offerte tegemoet.

Trappenhuis bekleden in een complex

Via vereniging van huiseigenaren willen we het trappenhuis renoveren van het complex. Er zit vloerbedekking op. Het gaat om een trappenhuis met 3 verdiepingen.