Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trappen stofferen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trappen stofferen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trappen stofferen

Trappen stofferen

Ik wil graag 2 trappen laten stofferen in ons huis in Eemnes. Bij wie kan ik hiervoor het beste zijn?

Trappen stofferen

Graag ontvang ik vrijblijvende offerte voor het stofferen van een houten trap. Het gaat om: 1. Een dichte trap (begane grond- 1ste verdieping) 2. Open trap (1-2 verdieping) Elke trap heeft 15 treden. Offerte met en zonder tapijt alstublieft.

Trappen stofferen

Onze huidige houten trappen zijn aan renovatie toe. Er ligt nu oud linoleum op maar de treden van de eerste trap zijn daarnaast niet netjes meer, dus er moet iets overheen. Wij willen geen overtredes maar stoffering met vloerbedekking of Sisal. Graag zouden we hiervoor een afspraak maken voor een offerte op maat en zodat we meteen samen met u naar kleuren en types kunnen kijken. Het gaat om 2 dichte trappen met in totaal 31 treden. De eerste trap heeft een knik; de tweede twee knikken. Met vriendelijke groet,

Stofferen van de trappen

Wij hebben een dichte trap die helemaal met tapijt is gestoffeerd en een open trap naar de zolder waar trapmaantjes op zitten. Wij willen het tapijt en de trapmaantjes laten verwijderen. Daarna moet de dichte trap opnieuw worden gestoffeerd met grijskleurig tapijt. Op de open trap willen wij weer grijze trapmatjes. Voor beide materialen ontvangen wij graag enkele voorstellen. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw offerte.

Trappen opnieuw stofferen

Rond 1 mei wil ik de stoffering van de trappen laten verwijderen. Dan ongeveer 3 weken later (alles opnieuw gestukt/geschilderd/behangen en verhuisd) wil ik er een nieuwe stof op laten zetten (nog geen keuze gemaakt welke, dus deze opties zijn ook nog welkom).

Trappen stofferen

We willen onze 2 trappen en 2 overlopen opnieuw stofferen. De trappen hebben allebei 14 treden, de ene is recht, de andere maakt bij de eerste vier treden een lichte bocht.

Trappen laten stofferen

Ik wil graag de trap laten bekleden, en graag een all in prijs weten voor 13 treden en zijkanten.

Trappen stofferen met tapijt

Graag wil ik 2 trappen laten bekleden met vloerbedekking. Het gaat hierbij om 2 trappen met 13 treden, 1 open trap en 1 dichte trap. De dichte trap moet inclusief de zijkanten worden bekleed. De dichte trap is nu ook voorzien van vloerbedekking.

Stofferen van trappen

Ik zou graag een prijs indicatie hebben voor stofferen van 2 trappen. Het gaat om 2 dichte trappen van ongeveer 16 treden in een jaren '30 huis. 1 trap met een draai boven en 1 trap met onder en boven een draai. Nu zijn ze met tapijt bekleed en dat zou ik graag weer willen. Het pand wordt een appartementen huis. Mogelijk ook het overloop van 1 m2 mee bekleden.

Stofferen van trappen

Het gaat in ieder geval om 1 trap van 14 treden. De trap heeft 2 hoeken rechts om in de trap. De trap is op dit moment gestoffeerd met tapijt. We zijn aan het overwegen om ook de 2e trap te doen. Deze heeft ook 14 treden en 1 draai er in. Een aantal vragen: - Wat zijn de kosten als wij zelf het oude tapijt er afhalen de trap kaal schuren? Zodat jullie het alleen hoeven te stofferen? - Wat zijn de kosten als jullie het hele proces doen? - Wat zijn de verschillende stoffen in kwaliteit/prijs, die jullie leveren? - Wat is het verschil in prijs om de trap te stofferen of te bekleden met laminaat? Alvast bedankt!