Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trapleuning inmeten en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trapleuning inmeten en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trapleuning inmeten en plaatsen

RVS trapleuning laten monteren

RVS trapleuning opmeten, op maat maken en plaatsen. Graag willen wij een geborsteld RVS trapleuning laten inmeten, op maak laten maten en laten plaatsen. Het gaat om de leuning van de begane grond naar de 1e verdieping en naar de 2e verdieping. We ontvangen graag een offerte inclusief de materiaalkosten. Het gaat om 2 x 60 cm 2x 90 cm en 2x 140cm.

Houten trapleuning inmeten en monteren

Graag willen wij twee klassieke houten jaren '30 trapleuningen laten maken en plaatsen. Het gaat om de trap naar de eerste en de tweede verdieping. De trapleuning naar de eerste verdieping heeft twee bochten en is ongeveer 4,5 meter lang. De trap naar de tweede verdieping heeft drie bochten en is ook ongeveer 4,5 meter lang.

Trapleuning inmeten en plaatsen

Ik wil graag 2 trapleuningen mat zwart 2 meter 70 en 1 meter 20.

Stalen scharnierdeur en trapleuning plaatsen

Wij ontvangen graag een offerte voor: - het inmeten, produceren en plaatsen van een stalen enkele scharnierdeur met glas, inclusief stalen kozijn, afmeting 265 cm hoog x 100,5 cm breed. Er is nu een houten kozijn. - het inmeten, produceren en plaatsen van een stalen trapleuning bij twee trappen (beide met 2x een draai). Vier delen van 95 + 45 + 240 + 105 cm. Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

Trapleuning bij een wenteltrap monteren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het inmeten, leveren en plaatsten van een trapleuning (profielkleur: antraciet grijs). Ik wil graag PVC. Het is voor een wenteltrap. Lengte van de leuning ligt rond de 4.50 meter.

RVS trapleuning opmeten, op maat maken en plaatsen

Graag willen wij een geborsteld RVS trapleuning laten inmeten, op maak laten maten en laten plaatsen. Het gaat om de leuning van de begane grond naar de 1e verdieping en de klus moet zo snel mogelijk gebeuren. We hebben een mooi model gezien bij Gamma, maar het mag ook een andere leuning zijn. We ontvangen graag een offerte inclusief de materiaalkosten.

Houten trapleuning inmeten en monteren

Ik wil graag in jaren '30 huis bij binnentrap met draai een leuning laten aanbrengen aan de zijde waar nog geen leuning zit. De leuning aan andere zijde is bol en van beuken. De bedoeling is dat oude mensen prettiger de trap aflopen bij de bocht.

Trapleuning plaatsen

Wij doen het beheer van een huurwoning boven een winkel. Wij hebben van de huurder begrepen dat er daar een trapleuning ontbreekt. Wij willen voor het plaatsen van een nieuwe trapleuning graag een offerte ontvangen. Er kan een afspraak worden gemaakt met de huurder voor het inmeten van de leuning. Deze is bereikbaar via het mobiele nummer in de aanvraag.

Trapleuning vernieuwen

De trapleuning in het huis van mijn moeder is al jaren stuk. Ik wil graag voor haar een nieuwe laten monteren. We hebben geen materiaal en we zouden ook niet weten wat we allemaal nodig hebben. Er moeten drie stukken houten leuning worden geleverd en gemonteerd en er zijn ook een paar leuningdragers kapot. Ik maak graag een afspraak om dit werk te laten inmeten en ontvang daarna een offerte.

Trapleuning en traphek monteren

In onze woning is er een trap naar de zolderverdieping waar we een trapleuning willen laten plaatsen. Verder moet er om het trapgat op de zolder een hekwerk worden geplaatst. Wij laten dit graag even inmeten en ontvangen daarna een offerte.