Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trapleuning herstellen en muur stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trapleuning herstellen en muur stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trapleuning herstellen en muur stucen

Renovatie / vervanging balkonhek

Deel houten balkonhek vervangen, trapleuning herstellen, inclusief schilderen.

Trapleuning herstellen en muur stucen

Onze trapleuning zit los en moet vastgezet worden en ons lukt dat niet. Hij zit / zat vast met grote schroeven in de muur, maar de muur begint op bepaalde punten af te brokkelen, dit moet dus worden aangepast. Moet door een vakman worden gedaan. Het is een draaitrap met 13 treden.

Trapleuning terug plaatsen

Maandag 1 januari 2018 ben ik van de trap gevallen van boven naar beneden, alle 13 treden. Goed begin nieuwjaar. Tijdens mijn val grijp je naar de leuning, die had ik ook, Maar, wel los beneden naast me op de grond. De twee leuning beugels in de gips plaat muur zijn er uit getrokken tijdens mijn val. Licht gewond en duizelig was het resultaat. U raad het al; De gaten moeten weer dicht, de beugels terug, en spuitwerk erom heen herstellen. De woning is ook onder voorbehoud verkocht dus het moet er weer goed uit zien. Let op, ik kijk ook verder daar ik het snel gedaan wilt hebben omdat ik ondanks dat deze woning verkocht is meerdere kijkers nog verwacht dus het moet snel gebeuren. Ik heb een offerte nodig voor de verzekering.

Beschadigde trap en trapleuning herstellen

Door bezorgers van een nieuwe wasmachine is de oude meegenomen. Deze hebben zij laten vallen. Hierdoor zijn meerder treden en de leuning beschadigd. De beschadigingen zijn helaas niet met een laagje verf alleen op te lossen. Het betreft 6 plekken waar niet alleen de verflaag maar ook het hout beschadigd is. Zie foto's in de bijlage.

Vaste trap naar zolder installeren

Ik wil graag een vaste trap laten plaatsen naar de zolder. Een halve ronding naar boven. Het moet een dichte trap zijn, inclusief trapleuning en een hekje op de zolder. Het gat in het plafond kan ik zelf maken en het plafond herstellen kan ik ook.

Beschadigde trap en trapleuning herstellen

De trap bekleding en de leuning is beschadigd. Een beetje schilder werk bij de trap

Timmerwerk

Ik ben op zoek naar een goede houtbewerker, met relevante ervaring, die in een jaren dertig huis de volgende werkzaamheden uit kan voeren: Trap In ons jaren 30 huis zijn in het verleden de hoofdbaluster en het hekwerk inclusief trapleuning verwijderd. Ook zijn de trapleuningen vernieuwd. We willen dit in de oorspronkelijke staat herstellen. Het hekwerk zal gelijk moeten zijn aan oorspronkelijke balustrade op de 1e etage. De leuning op het hekwerk en de losse leuningen zullen ook dezelfde vorm moeten hebben als de balustrade. Balkon hekwerk Op het balkon willen we de huidige metalen afscheiding vervangen door een houten hekwerk.