Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trapleuning en balustrade maken en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trapleuning en balustrade maken en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trapleuning en balustrade maken en plaatsen

PVC bekleding trapleuning vernieuwen

De stalen draaitrap heeft een 4.50 meter lange leuning. Het oude PVC profiel moet worden verwijderd en een nieuwe aangebracht. Het stalen hek van de balustrade is 1.96 meter lang. Ook hier oude PVC verwijderen en nieuwe aanbrengen. We zoeken een partij die dit goed en netjes in orde kan maken. Het werk moet plaats vinden van de begane grond naar eerste verdieping en is goed bereikbaar.

Trapleuning laten maken en monteren

Ik zoek een timmerman die een houten trapleuning kan maken in ons nieuwe huis. Aan 1 kant zit namelijk geen balustrade en leuning. Daarnaast de vraag om stootborden te plaatsen en onder de trap een trapkast. Het gaat om de trap van de begane grond naar de eerste verdieping. De woning is goed bereikbaar.

Houten trapleuning, balustrade, balusters plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van een houten trapleuning, balusters en balustrade in jaren '30 stijl. Het is elk totaal ongeveer 5 meter.

Leuning/balustrade bevestigen

Waar moet de borstwering geplaatst worden? Binnen. In welke uitvoering heb je interesse? Landelijk / klassiek. In welke materialen heb je interesse? Hout. Welk type trapleuning moet er geplaatst worden? Vrijstaand op de trap of vloer. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Leuning/balustrade aan de open en rechte kant van de trap. Ongeveer 2. 20 meter lang.

Trapleuning en balustrade maken en plaatsen

Ik wil graag een houten trapleuning en balustrade met traphek laten maken naast een open trap. Er zal een gebogen trapleuning en een rechte trapleuning geplaatst moeten worden. Daarnaast zal er een balustrade van 1m lang, en 1m hoog geplaatst moeten worden aan de zijkant van een open trap. Hierbij is er 1 muur waaraan de balustrade bevestigt kan worden.

Trapleuning en balustrade maken en plaatsen

Voor onze bestaande trap willen wij graag een trapleuning met staanders (hekwerk) laten maken. Het gaat om een rechte, stalen trap met houten betimmering.

RVS trapleuningen maken

We willen graag voor onze drie trappen een nieuwe RVS trapleuning laten maken. Eén trap is gewoon rechtdoor met 11 treden, eentje met twee hoeken die is 15 treden hoog en dan nog een met ook twee hoeken en die is 16 treden hoog. Voor de trap in de woonkamer (eentje met twee hoeken) moet er tevens een balustrade komen. Graag een timmerman die het materiaal levert en op korte termijn.

Nieuwe trapleuning bij een balustrade maken

Ik wil graag onze kapotte balustrade repareren of vernieuwen indien nodig. Graag zou ik een gedetailleerde offerte willen ontvangen van u. De hoogte van is 41 cm en de lengte 56 cm.

Nieuwe trapleuning/balustrade maken

Nieuwe trapleuning/balustrade maken

Trappen opknappen en renoveren

Wij willen graag onze trap laten opknappen en laten bekleden met hout of laminaat. Het betreft 1 trap met 1 draai en 1 trap met 2 draaien. De eerste trap met 1 draai heeft 14 treden. De tweede trap met 2 draaien heeft 12 treden. De trap is momenteel donker geschilderd en er zit een laagje oude lijm erop. De eerste trap is dicht, de tweede trap is open, maar wij willen deze ook graag dicht maken. Verder, wil ik graag ook de trapwangen en balustrade laten bekleden. Daarnaast zou ik graag een bijpassende trapleuning, overgangsprofiel van trap naar laminaatvloeren en afwerklijsten laten plaatsen.