Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trapleuning en balustrade maken en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trapleuning en balustrade maken en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trapleuning en balustrade maken en plaatsen

Trapleuning en balustrade maken en plaatsen

Ik wil graag een houten trapleuning en balustrade met traphek laten maken naast een open trap. Er zal een gebogen trapleuning en een rechte trapleuning geplaatst moeten worden. Daarnaast zal er een balustrade van 1m lang, en 1m hoog geplaatst moeten worden aan de zijkant van een open trap. Hierbij is er 1 muur waaraan de balustrade bevestigt kan worden.

Trapleuning en balustrade maken en plaatsen

Voor onze bestaande trap willen wij graag een trapleuning met staanders (hekwerk) laten maken. Het gaat om een rechte, stalen trap met houten betimmering.

RVS trapleuningen maken

We willen graag voor onze drie trappen een nieuwe RVS trapleuning laten maken. Eén trap is gewoon rechtdoor met 11 treden, eentje met twee hoeken die is 15 treden hoog en dan nog een met ook twee hoeken en die is 16 treden hoog. Voor de trap in de woonkamer (eentje met twee hoeken) moet er tevens een balustrade komen. Graag een timmerman die het materiaal levert en op korte termijn.

Nieuwe trapleuning bij een balustrade maken

Ik wil graag onze kapotte balustrade repareren of vernieuwen indien nodig. Graag zou ik een gedetailleerde offerte willen ontvangen van u. De hoogte van is 41 cm en de lengte 56 cm.

Nieuwe trapleuning/balustrade maken

Nieuwe trapleuning/balustrade maken

Trappen opknappen en renoveren

Wij willen graag onze trap laten opknappen en laten bekleden met hout of laminaat. Het betreft 1 trap met 1 draai en 1 trap met 2 draaien. De eerste trap met 1 draai heeft 14 treden. De tweede trap met 2 draaien heeft 12 treden. De trap is momenteel donker geschilderd en er zit een laagje oude lijm erop. De eerste trap is dicht, de tweede trap is open, maar wij willen deze ook graag dicht maken. Verder, wil ik graag ook de trapwangen en balustrade laten bekleden. Daarnaast zou ik graag een bijpassende trapleuning, overgangsprofiel van trap naar laminaatvloeren en afwerklijsten laten plaatsen.

Eikenhouten trap leveren en plaatsen

Een vaste Eikenhouten dichte trap in een aanbouw plaatsen. Het is een nieuwbouw aanbouw. Behandeld Eikenhout of daarna behandelen. Onder een kwartslag rechtsom. De hoogte 2,60 meter en breedte 0,90 meter. Het trapgat is 0,90 x 3 meter is er. Balustrade op betonnendek van 3 meter. Een trapleuning tegen de muur.

Trap tegen balustrade monteren

Voor mijn kantoor heb ik een trap nodig van ongeveer 161.30 cm hoog welke tegen een balustrade moet worden gemonteerd. Het gaat om een balustrade van ongeveer 250 cm bij 250 cm omtrek met bovengenoemde hoogte. De afmetingen van de treden maken niet zo heel veel uit zolang het maar volgens de norm blijft. De diepte (van de volledige trap) is daarentegen wel belangrijk want anders past de trap niet, hij mag maximaal 140 cm breed zijn. Nu is mijn vraag: kan dit en wat gaat het mij ongeveer kosten, inclusief montage? Ik denk dat vuren het beste bij mijn budget past. Wel heb ik ook een trapleuning nodig. Ook wilde ik graag weten of u aan trapbekleding doet? Zou u zo vriendelijk willen zijn mij te informeren naar de mogelijkheden en wat de prijzen zijn. Ik hoor graag van u.

Nieuwe trapleuning en een balustrade voor de overloop

Ik had graag een nieuwe trapleuning en een balustrade voor de overloop. Tevens zou de trap afgeschuurd en weer op nieuw gelakt moeten worden

Trapleuning en balustrade maken en plaatsen

Balustrade (trapleuning) plaatsen. De trap van de begane grond naar de verdieping heeft langs de muur al een leuning, maar is aan de andere kant open. Voor de veiligheid willen wij daar een houten balustrade met leuning. Gaarne offertes omgeving Den Haag..