Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trapkast maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trapkast maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trapkast maken

Trapkast maken

Wij hebben een open trap die wij willen ombouwen naar een trapkast. Hiervoor zijn twee wanden nog (2m&1,4m x2,7m hoog). Ook moet hier een deur in komen (deur en opdekkozijn hebben wij al). Verder minimale Electrabel werk voor een lampje. Stroom voorziening zit direct onder de trap. De trapkast willen met gipsplaten maken incl. Isolatie materiaal pas wij hebben vloerverwarming dus er mag niet diep in de vloer geboord worden

Trapkast laten maken

De treden van de trap zijn al dicht. Ik wil hier graag een trapkast laten maken, voor de schoonmaakspullen, een stofzuiger en ander soort spullen in een opbergruimte. Vervolgens wil ik in de gang een garderobe op maat.

Open trap in woonkamer dichtmaken

In onze woonkamer hebben wij een open trap met een bocht en 13 treden. De opening tussen de traptreden dicht maken. Eventueel nog een trapkast beneden. Maar dat is optioneel. Deze willen wij graag dicht laten maken. Geluidsreductie en energie besparing. Graag zou ik willen weten wat hier ongeveer de kosten van zullen zijn.

Trapkast met lichtnet aansluiting maken

Voor een nieuwbouwproject in Schiedam wil ik mijn gesloten trap, die zichtbaar is vanuit de woonkamer, sluiten met een trapkast en een lichtnet laten plaatsen zodat ik het kan gebruiken als voorraadkamer. Ik heb de volgende vragen: Hoeveel zou het kosten? Hoe lang duurt zoiets? Moet ik de aannemer vragen voor een loze leiding voor een lichtnet? Kunt u ons hier antwoord op geven?

Trapkast met lichtpunt maken

Wij willen graag een trapkast in onze woonkamer laten maken (kleur: wit). Er moet tevens een deur in de kast komen en er dient een stroompunt te komen (kan vanuit dezelfde muur worden doorgetrokken). De bijgevoegde foto is van onze trap (waar dus een trapkast gemaakt dient te worden). De woning staat leeg. Wanneer: tussen 22 januari 2018 en 2 februari. Graag reactie inclusief prijsindicatie. Wij horen graag van u. Bouwtekening aanwezig. Hele hoek onder de trap moet bergruimte worden.

Trapkast maken

Ik wil in mijn huis de trap achter kant dicht maken en deur maken onder de kast , zodat afgesloten ruimte onder de trap.

Trapkast onder open trap bouwen

Ik zoek een specialist die onze open trap dicht kan maken en daaronder een trapkast kan realiseren.

Dakkapel aftimmeren en trapkast maken

Graag zou ik willen weten wat ongeveer de kosten zijn voor het aftimmeren van een dakkapel inclusief afwerking. De dakkapel is 4 meter. Daarnaast zouden wij op de begane grond en trap kast willen. Het gaat om dichte trap waaronder de ombouw voor een trapkast gerealiseerd dient te worden. Kunt u de werkzaamheden separaat offreren?

Trapkast onder gesloten trap

Graag wil ik een trapkast laten maken onder de gesloten trap van onze nieuwbouw woning. Kastindeling is niet nodig.

Open trap dichtmaken en trapkast maken

Ik wil graag een open trap dicht laten maken en vervolgens een trapkast eronder, waarbij onder het laatste gedeelte een deurtje moet komen en onder het hoge gedeelte een kast op wieltjes welke je uit kan trekken .

Partners

Partners van Casius