Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trapkast bouwen onder gesloten trap? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trapkast bouwen onder gesloten trap. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trapkast bouwen onder gesloten trap

Trapkast bouwen

Ik wil graag een trapkast onder mijn trap laten maken. Ik zou graag meer informatie willen over de prijs en dergelijke.

Trapkast onder de trap laten bouwen

Wij willen graag een trapkast laten maken in de vorm van 2 of meerdere apothekerskasten. Het betreft de begane grond en de trap is dicht.

Trap onder de kast bouwen

Ik wil graag een kozijn en deur laten plaatsen, zodat er een trapkast ontstaat. De indeling in de kast zelf zal ik zelf verzorgen. De materialen mogen simpel, daar de woning verkocht wordt.

Trapkast maken en traptreden dicht maken

Graag ontvang ik een indicatieve offerte voor het dichtmaken van een trap (zie foto) en het bouwen van een trapkast met twee deurtjes aan de onderzijde. Offerte opgebouwd uit loonkosten, materiaal en btw.

Trapkast bouwen onder gesloten trap

In een nog te bouwen woning zouden wij graag in de hoek van de woonkamer onder de gesloten trap die gedeeltelijk zichtbaar is een trapkast laten plaatsen. De trap loopt buiten de woonkamer, in de hal boven. In de woonkamer zijn een aantal van de bovenste treden zichtbaar. Van cellenbetonblokken of geheel van hout. Circa 1 x 1 meter. Wij zijn geïnteresseerd in een prijsindicatie hiervoor.

Trapkast onder open trap bouwen

Ik zoek een specialist die onze open trap dicht kan maken en daaronder een trapkast kan realiseren.

Trapkast laten bouwen

Ik wil graag een trapkast in de woonkamer laten maken onder een dichte trap met gipsplaten wanden en een deur- en deurkozijn erin. Zie hiervoor de bijlage. De afmetingen van de geplaatste wanden moeten worden 195 x 100 cm. Materialen laat ik graag door de timmerman leveren. Dit is bedoelt voor onze nieuwe woning en nodig voor het eind van het jaar.

Trapkast laten bouwen

Graag ontvang ik van u een offerte omtrent het bouwen van een trappenkast incl. Kozijn met deur in de woonkamer( zie bijlage). Trap moet helemaal dicht gemaakt worden en graag het plaatsen van een trapleuning met spijlen aan de kop ze kant. Ik zie graag de offerte tegemoet.

Trapkast onder trap bouwen

Ik wil graag een trapkast laten maken met een deur erin zodat ik daar het een en ander kan opbergen.

Trapkast bouwen

Wij zouden graag een trapkast willen met 4 uitschuifbare gedeeltes met planken en een met een hang gedeelte. Wij willen dus geen deur in deze kast. Graag laat ik de kast inmeten en op maat maken.