Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trapgat zagen naar zolder? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trapgat zagen naar zolder. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trapgat zagen naar zolder

Trapgat voor een vaste trap laten zagen

Er moet een gat gezaagd worden in een woonhuis voor een vaste trap naar zolder. Rijtjeshuis waar naastgelegen huizen op dezelfde plek al een vaste trap naar zolder hebben. Gaat om een betonnen kanaalplaatvloer waar wellicht op advies een stalen balk geplaatst moet worden ter versteviging.

Trapgat zagen naar zolder

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het zagen van een trapgat naar de zolder. Het betreft om een standaard afmeting.

Trap naar zolder laten plaatsen en trapgat zagen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder plaatsen. Echter zit daar nu een vlizotrap. Er moet dus ook een trapgat gemaakt worden in het beton. Misschien handig om te weten het plafond bestaat uit plafond platen. Tevens moet de electra van de (plafond) verlichting hierdoor omgelegd worden. Ook willen we de trapkist afgetimmerd hebben, en een hekwerk bovenaan het trapgat. Graag ontvangen we offertes inclusief de (te bouwen) trap en de bovengenoemde wensen / werkzaamheden.

Trapgat in betonnen vloer zagen en trap plaatsen

Ik ben eigenaar van een appartement op de 3e verdieping waar een zolderkamer bij hoort die alleen buitenom bereikbaar is. Ik wil nu een trapgat in de betonnen verdiepingsvloer laten zagen en er een trap laten plaatsen. Hiervoor moet ook een omgevingsvergunning worden aangevraagd. Ik wil een afspraak maken om de klus hier in te meten en mij te adviseren. Ik wil ook de vergunningaanvraag uit handen geven. Ik ontvang graag uw offerte.

Trapgat zagen in beton en trap leveren en plaatsen

Graag wil ik een vaste trap tussen de eerste verdieping naar zolder laten plaatsen. In de betonnen vloer dient een nieuwe trapgat gemaakt moeten worden. De oude opening van de vlizotrap dient te worden gedicht.

Trapgat zagen en trap plaatsen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het zagen van een trapgat in beton. Het betreft een gat met, ongeveer, de volgende maten: 200 cm x 90 cm x 15 cm. Is afdichten oude vlizotrapgat ook mogelijk? Hierna willen wij hier een dichte vurenhouten trap met 1 (misschien 2) bochten laten plaatsen. De plafondhoogte is ongeveer 250 cm.

Trapgat voor een vaste trap laten zagen

Wij willen graag een vaste trap naar zolder. Daarvoor dient er eerst een trapgat gemaakt te worden in beton. Wij hebben ook een vlizotrap, zo'n 15 cm van die opening moet een nieuwe opening worden gemaakt.

Trapgat zagen in beton en trap leveren en plaatsen

Voor een huis wat we gekocht hebben willen we begin december Trapgat zagen in beton en trap leveren en plaatsen

Trapgat zagen in beton en trap leveren en plaatsen

Een trapgat voor een vaste trap zagen in een betonnen vloer. Het trapgat komt in de zolderverdieping. Er zit nu een vlizotrap in het midden van de vloer. Het gat voor de vaste trap moet op een andere plek komen. De trap ook leveren, als dat kan. Tevens de vlizotrap verwijderen en het gat van de vlizotrap dichten. Graag ook het puin afvoeren.

Trap van begane grond naar eerste verdieping maken

Graag zouden we informatie ontvangen over de mogelijkheden, prijzen en materialen voor een nieuwe trap van de begane grond naar de eerste verdieping. Op de plek waar de trap moet komen is momenteel nog geen verbinding/opening tussen de twee etages. Op de eerste etage zou de trap uitkomen op wat momenteel ons terras is en waar nog een binnenruimte van gemaakt dient te worden. Of de vloer van het terras hout of beton is, weet ik niet. Het huis is van rond 1900. Wat kost een trapgat zagen en een trap plaatsen?

Partners

Partners van Casius