Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trapgat vergroten en trap plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trapgat vergroten en trap plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trapgat vergroten en trap plaatsen

Trapgat vergroten

Trapgat naar zolder toe verbreden, van 60 naar 90 cm.

Trap plaatsen en trapgat vergroten

Van de verdieping naar de zolder moet een simpele, niet te smalle, goed toegankelijk trap komen. De hoogte tussen verdieping en zolder is 3,525 meter. Gemeten van vloer tot vloer. Er is een trapgat maar deze moet waarschijnlijk vergroot worden.

Trapgat vergroten en trap plaatsen

In onze nieuwe woning loopt er een steile houten trap van 65 cm breed en 120 cm lang naar de zolder. Graag willen we de trapgat vergroten van 120 cm lang naar 220 cm lang zodat er een luiere trap geplaatst kan worden. Ik zoek een partij die dit gat kan vergroten.

Trapgat naar zolder vergroten en vaste trap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. En waarschijnlijk een gedeelte van een niet dragende muur laten weghalen. Er is nu een vlizotrap dus er is al een gat wat verbreed moet worden. Het gaat om een betonnen vloer. De woning is van de woningbouw. Wat zou dat gaan kosten?

Trapgat vergroten

Het betreft het laten verplaatsen van een trapgat in een appartement uit 1951. De verdiepingsvoer bestaat uit een soort van stenen 'broodjes van steen" met daar overheen een laag cement.

Vurenhouten trap leveren en plaatsen

Wij willen graag een oude smalle trap vervangen voor een nieuwe bredere trap. De huidige trap is 298 cm hoog heeft 15 opstaptreden van 20 cm en is boven 67 cm breed en beneden 74 cm. Het is een bovenkwart trap met een lengte van 190 cm en een breedte van 110 cm. Het trapgat boven kan vergroot worden tot maximaal 95 x 110 cm. De lengte van de trap kan vergroot worden tot maximaal 240 cm. De breedte beneden kan vergroot worden tot maximaal 110 cm. Graag willen wij een passende dichte trap die 90 cm breed is en indien mogelijk ook iets luier is. Opdracht houdt in: - oude trap verwijderen; - trapgat vergroten; - nieuwe trap plaatsen.

Trapgat vergroten en trap plaatsen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een bredere doorgang van de vlizotrap. Onze nieuwe woning heeft een vlizotrap met slechts een breedte van 57 cm, binnenmaat. We zouden deze graag laten verbreden naar minimaal 80 cm, in ons huidige huis hebben we dit namelijk. Een trap zelf hebben we dus nog, maar we zouden graag het gaat laten verbreden, een ombouw en luik op deze maat, 125 bij 81 cm of breder, willen hebben en dan de vlizotrap laten monteren. Het plafon van de vliering waar de trap komt is van hout. Graag contact via de mail, telefonisch slecht bereikbaar door mijn werk.

Vaste trap naar zolder maken en trapgat in betonvloer vergroten

Ik wil graag een vaste trap laten plaatsen naar de zolder. Hier zit nu een vlizotrap. Deze mag vervangen worden door een houten trap. Er is genoeg ruimte om een trap te plaatsen het trapgat moet wel groter gemaakt worden. De vloer is van beton. Prijs verschil graag aangeven tussen een open en dichte trap.

Trap laten inmeten

Ik wil graag een trap laten plaatsen. Er staat nu een trap, deze wil ik graag verwijderd hebben. Er komt een timmerman die het trapgat gaat vergroten. Ik ben op zoek naar iemand die de nieuwe trap kan inmeten, ons advies kan geven over stijlen et cetera en de trap kan leveren/maken. Het gaat om een woonark. Graag op zeer korte termijn indien mogelijk!

Trapgat vergroten voor nieuwe trap

Bestaande trap naar zolder is stijl en recht. Vloer bestaat uit houten balk constructie. Wens is om nieuwe trap te maken, trap met 1 of 2 kwarten, opgang vanuit de hal, waardoor het trapgat vergroot moet worden. Constructie balkenvloer moet daarbij aangepast worden. Het huis is van circa 1970. Semi-bungalow. Indien mogelijk deze week graag bezichtiging op locatie. Uitvoering eind van de maand.