Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trapgat afsluiten met een deur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trapgat afsluiten met een deur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trapgat afsluiten met een deur

Trapgat afsluiten met een deur

Ik heb een binnendeur kozijn met deur gekocht. Die willen we laten plaatsen bij het trappen gat boven. Omdat het tocht de warmte gaat van de woonkamer richting zolder. De zolder is afgesloten (zolderdeur). De deur is 201 bij 81 cm.

Schuifdeur voor een trapgat maken

Graag wil ik een schuifdeur paneel (provence) laten maken om het trapgat te kunnen afsluiten. De deur moet aan 1 zijde links en rechts bediend kunnen worden en de andere zijde alleen links met een greep die in de deur ligt. Ik heb een afbeelding toegevoegd waar de maten bij staan.

Trapkast aanpassen en trapgat afsluiten

Ik wil graag iemand die mee kan denken. We willen graag een nieuwe of aangepaste trapkast (in de ruimte onder de trap afmeting ongeveer 2,50 x 2,40 meter breed), zodat we hier makkelijk schoenen en laarzen in kunnen opbergen. De gang is namelijk erg smal en op die manier hoef ik er alleen nog jassen in kwijt. De huidige trapkast is één kleine ruimte. Ik heb wel eens oplossingen gezien waarbij de ruimte bij de onderste treden handiger gebruikt wordt door hier bijvoorbeeld lades te maken en ik ben benieuwd of zoiets mogelijk is bij ons. Mijn tweede wens is om het trappengat volledig af te kunnen sluiten met bijvoorbeeld een schuifdeur over de eerste trede. Dit omdat wij katten hebben en op die manier kan ik de gang ontoegankelijk maken voor onze katten wanneer er (onverwacht) iemand aan de deur staat. Onze katten mogen namelijk door het hele huis en het trapgat zit bij de deur. Graag een offerte voor de kosten hiervan.

Maatwerk schuifdeursysteem leveren en monteren

Wij willen een schuifdeur met een landelijke dan wel natuurlijke uitstraling om ons trapgat af te sluiten. Een hangend systeem lijkt ons het mooiste en het moet wel goed afsluiten ivm geluid en warmteverlies/tocht. De deur moet dus de totale hoogte afsluiten en zal dus maatwerk worden. Afmetingen ongeveer 1 m breed en 265 cm hoog. Links vh trapgat is een muurtje tot aan de keuken van ongeveer 110 cm breed.

Trap met schuifdeur afsluiten van de woonkamer

Wij willen graag een schuifdeur geplaatst hebben om onze trap zo af te sluiten van de woonkamer in verband met tocht en geluid. In de bijlage de situatie zoals deze nu is. Boven het trapgat is hout achter het gips geplaatst bij alles naast de opening is het gips. De plint moet blijven bestaan als het een beetje kan, maar het tocht en geluid moet tot een minimum worden beperkt. Ik wil graag een houtkleur of een witte deur.

Zolder verbouwen tot slaapkamer

Het betreft een zolder met vaste trap. De ruimte moet afgetimmerd worden. Er moet een wand geplaatst worden met een deur boven aan de trap. Het gaat hierbij om het afsluiten van het trapgat. De CV ketel moet weg gewerkt worden. In de wanden moeten extra stopcontacten en een tv kabel aansluiting gecreëerd worden. In de schuine kanten moeten kasten gemaakt worden. De zolder is ongeveer 10 bij 5.5 meter. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaal.

Plaatsen glazen wand met deur

In ons nieuwe huis in Deventer willen we in april het trapgat op de 2e verdieping afsluiten met een glazen wand, inclusief deur. Het gaat om een wand van 2.09 bij 2.395 meter (b x h). Graag ontvangen wij informatie over de mogelijkheden en kosten voor het plaatsen van zo'n wand.

Trapgat afsluiten

Ons trapgat op de benedenverdieping is niet geschikt om af te sluiten d.m.v. een hekje (baby veilig). Op een of andere creatieve manier, en bij voorkeur d.m.v. een schuif- of openslaande deur, willen wij het trapgat kunnen afsluiten. Dit werk zal door de aannemer moeten worden geschouwd. Dit kan op de volgende data: 3-8-2010 of 10-8-2010

Het betreft 2 binnendeuren die een ...

Het betreft 2 binnendeuren die een trapgat moeten afsluiten. De breedte van elk van de gaten waar het voor moet is ca. 1 mtr. De hoogte bedraagt ca. 1.45 mtr. De glazen deuren moeten - bij voorkeur - (licht) geluidsisolerend zijn.