Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trapbekleding renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trapbekleding renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trapbekleding renoveren

Traprenovatie

Wij willen graag onze trap laten renoveren. Type trapbekleding: Laminaat. Type trap: kwartdraai (90 graden). Het betreft een dichte trap met 13 traptreden. Wij willen zowel de treden als de stootborden vernieuwen. Het betreft 14 stootborden. De materialen voor de trap zijn in ons bezit. Het gaat om JéWé overzettreden beton antraciet en bijbehorende JéWé stootborden en JéWé afwerkprofiel beton antraciet (verkrijgbaar bij Praxis). Wij hebben geen materialen voor de traprenovatie zelf zoals een trapspin, montagekit etc. Tevens zouden wij graag verlichting in de vorm van LED-strips onder de traptreden willen bevestigen, zodat de trap verlicht is.

Trapbekleding renoveren

De dichte trap met 13 treden is nu bekleed met tapijt. Deze ga ik zelf verwijderen, de lijmresten vallen ook mee. Hierna wil ik een houten bekleding laten aanbrengen. Het zal dan gaan om de treden, de zijwangen en de stootborden.

Trap renoveren met PVC of laminaat

We hebben in onze woning 2 dichte trappen. Het is 1 rechte trap en 1 trap met 2 x een draai. We gaan het tapijt van beide trappen verwijderen en zoeken een vakman die op de treden en stootborden een trapbekleding kan plaatsen van laminaat of PVC. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Trap met Flexxfloors renoveren

Wij willen onze houten dichte trap met 13 treden en een kwart draai graag laten renoveren met Flexxfloors trapbekleding. We willen zowel de treden als de stootborden laten voorzien van de trapbekleding in de kleur basic grijs grenen van Gamma. De trap is nu helemaal kaal. We laten het materiaal hier graag door de vakman inmeten en na de levering monteren. Vooraf ontvang ik hiervoor graag uw prijsopgave.

Trap met kunststof renoveren

Ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor het renoveren van onze dichte trap met kunststof trapbekleding. Ik wil het materiaal zelf bij Gamma aanschaffen. De trap is al helemaal kaal. Het gaat om een trap met 13 treden, waarvan zowel de stootborden als liggende delen moeten worden bekleed.

Houten trappen renoveren

Ik heb in mijn woning twee dichte houten trappen, die ik wil laten renoveren. De ene is met 2 x een kwart-draai en bestaat uit 14 treden. De andere is met één kwart-draai en bestaat ook uit 14 treden. Ik wil er trapbekleding op laten leggen in een kleur, die goed overeenkomt met de kleur van het laminaat in de woning. Ik denk aan overzettreden van hout, laminaat of cpl-laminaat met antislip. Ik nodig bedrijven graag uit voor een bezoek, zodat we de situatie even kunnen bespreken.

Traprenovatie: trappen renoveren

Ik wil twee trappen (beide dertien treden, bocht naar rechts bovenaan) laten renoveren. Nu bekleed met vloerbedekking (offerte inclusief verwijderen en afvoeren van de bestaande trapbekleding). Inclusief de tussenliggende overloop bekleden met hetzelfde laminaat als op de trap geplaatst zal worden. Graag een offerte voor de complete traprenovatie inclusief trapwangen.

Trap met laminaat bekleden

Ik wil de trap renoveren met laminaat. Het gaat om een dichte trap van 12 of 13 treden. Ik wil de nieuwe trapbekleding bij de Praxis gaan aanschaffen en deze door u laten monteren.