Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trap zandstralen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trap zandstralen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trap zandstralen

Trap zandstralen

Het gaat om ongeveer 17 treden met balustrade (liefst ook de balken in ons plafond) en ook beitsen

Trap zandstralen

Wij hebben in de huiskamer een trap van 3 treden, steenstoort travertin. In het schemerdonker zien we de treden niet zo goed. Wij zouden daar aluminium strips op kunnen plakken, maar ons lijkt een ""uitgefreesde"" band van ongeveer 5-6 cm veel mooier. Je ziet het onder andere in grote gebouwen. De trap is 4 meter breed, dus in het totaal gaat het om ongeveer 12 meter . Wel willen we daar zo weinig mogelijk stof van hebben dus een krachtige zuiginstallatie is noodzakelijk. Graag hoor ik van U of er een bedrijf is die dat kan en wat de kosten zijn.