Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trap zandstralen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trap zandstralen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trap zandstralen

Zandstralen van de trap

Zandstralen van 2 trappen waarbij 1 trap tevens sprake is van een balustrade (die deels uit nieuw hout bestaat en dus niet gezandstraald hoeft te worden, maar deels uit wel te zandstralen hout.

Trap zandstralen

Wij overwegen om onze trap te laten zandstralen. Het gaat om een trap met draai en 14 treden. Er zitten nog wat lijmresten op, niet veel. En gedeeltelijk 2 verflagen De trap bevindt zich in de hal van de begane grond naar de 1e verdieping.

Eiken trap zandstralen

Trap bestaat uit 14 losse treden, deze zijn gedemonteerd. Naar alle waarschijnlijkheid zijn dit eiken traptreden. We willen deze laten stralen om zo meer profiel en structuur in de treden te krijgen waardoor de glimmende lak uitstraling verdwijnt.

Trap zandstralen of lucht gommen

Het betreft een trap die 13 treden heeft in een huis uit de late jaren '50. Ik zou dit graag willen laten zandstralen/lucht gommen en verder zelf bewerken.

Zandstralen of schuren van een houten trap

Graag zandstralen of schoonmaken van een bestaande eiken trap met 14 treden met stootborden. Plateau halverwege van cica 1 x 2 meter. Balustrade/spijlen zijn voorzien van houtsnijwerk. Er zit momenteel een niet al te vast zittende lak op de trap.

Trap zandstralen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken 14 treden licht stralen

Trap zandstralen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Een hardhouten Merbau of Jatoba trap naar de zolder moet worden schoongemaakt van beits die erop zit. Met afbijtmiddel gaat het moeizaam eraf en ik kan niet overal bij komen. Ik wil de trap uiteindelijk zelf voorpigmenteren met een loog en afwerken met olie. Het is belangrijk dat de trap overal goed kaal is. Wat is de prijs voor het laten stralen van een dertien treden open wenteltrap naar de zolder..?

Trap zandstralen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Jaren 80 woning met twee donker bruine (gebeitste/gelakte? ) open trappen + leuningen + traphekjes. Van begane grond naar 1e verdieping en van 1e verdieping naar de zolder. Deze willen we beiden graag lichter maken en mat lakken. Wat zijn de kosten hier ongeveer van?

Trap laten zandstralen

Welk model heeft de trap? Rechte trap met één draai. Alles van hout. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: het is een houten dichte trap. Houtsoort: Essen hout. De trap heeft 15 trede en heeft 1 draai. Er is geen leuning of balustrade aanwezig.

Trap zandstralen

Welk model heeft de trap? Rechte trap met één of meerdere draaien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil mijn traptreden laten zandstralen. De trap heeft 13-14 treden.