Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trap zandstralen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trap zandstralen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trap zandstralen

Zandstralen van een houten trap

Ik zoek een partij die mijn jaren '30 trap kan zandstralen om zo van de lijmresten af te komen. De woning en trap zijn goed bereikbaar.

Trap zandstralen

Wij hebben een open houten trap van 12 treden met een bocht. Deze willen we graag laten zandstralen.

Trap zandstralen

Graag willen wij onze gebeitste houten (Meranti vermoedelijk) laten zandstralen, inclusief de balustrade.

Zandstralen van een beukenhouten trap

Zandstralen van een beukenhouten trap, die fabrieksklaar geleverd is in transparante grondverf. Doel is om de trap na het zandstralen te laten beitsen door onze schilder. De trap is lang: Vanaf de kelder naar de zolder op de 3e verdieping. Totale hoogte circa 11 meter, waarbij op elke verdieping een 180 graden draai gemaakt wordt (tweekwart trap). Betreft een nieuwbouw woning waarin ten tijde van de werkzaamheden nog geen vloerafwerking of ander meubilair aanwezig is.

Zandstralen van de trap

Zandstralen van 2 trappen waarbij 1 trap tevens sprake is van een balustrade (die deels uit nieuw hout bestaat en dus niet gezandstraald hoeft te worden, maar deels uit wel te zandstralen hout.

Trap zandstralen

Wij overwegen om onze trap te laten zandstralen. Het gaat om een trap met draai en 14 treden. Er zitten nog wat lijmresten op, niet veel. En gedeeltelijk 2 verflagen De trap bevindt zich in de hal van de begane grond naar de 1e verdieping.

Eiken trap zandstralen

Trap bestaat uit 14 losse treden, deze zijn gedemonteerd. Naar alle waarschijnlijkheid zijn dit eiken traptreden. We willen deze laten stralen om zo meer profiel en structuur in de treden te krijgen waardoor de glimmende lak uitstraling verdwijnt.

Trap zandstralen of lucht gommen

Het betreft een trap die 13 treden heeft in een huis uit de late jaren '50. Ik zou dit graag willen laten zandstralen/lucht gommen en verder zelf bewerken.

Zandstralen of schuren van een houten trap

Graag zandstralen of schoonmaken van een bestaande eiken trap met 14 treden met stootborden. Plateau halverwege van cica 1 x 2 meter. Balustrade/spijlen zijn voorzien van houtsnijwerk. Er zit momenteel een niet al te vast zittende lak op de trap.

Trap zandstralen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken 14 treden licht stralen