Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trap volledig laten renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trap volledig laten renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trap volledig laten renoveren

Trap volledig laten bekleden

Ik ben op zoek naar iemand die de trap kan bekleden. Trap heeft 17 treden. Ik wil bij de deur een grote mat hebben. Hoor graag van u en alvast bedankt.

Trapkast aanpassen en trapgat afsluiten

Ik wil graag iemand die mee kan denken. We willen graag een nieuwe of aangepaste trapkast (in de ruimte onder de trap afmeting ongeveer 2,50 x 2,40 meter breed), zodat we hier makkelijk schoenen en laarzen in kunnen opbergen. De gang is namelijk erg smal en op die manier hoef ik er alleen nog jassen in kwijt. De huidige trapkast is één kleine ruimte. Ik heb wel eens oplossingen gezien waarbij de ruimte bij de onderste treden handiger gebruikt wordt door hier bijvoorbeeld lades te maken en ik ben benieuwd of zoiets mogelijk is bij ons. Mijn tweede wens is om het trappengat volledig af te kunnen sluiten met bijvoorbeeld een schuifdeur over de eerste trede. Dit omdat wij katten hebben en op die manier kan ik de gang ontoegankelijk maken voor onze katten wanneer er (onverwacht) iemand aan de deur staat. Onze katten mogen namelijk door het hele huis en het trapgat zit bij de deur. Graag een offerte voor de kosten hiervan.

Tapijt van trappen verwijderen

Wij hebben een verzoek voor werkzaamheden die die wij graag willen laten uitvoeren. De trap beneden willen wij volledig vrij laten maken van tapijt en de trap boven vrij maken van trapmatten, beide trappen hebben 12 treden. Wat gaat dit aan arbeid, materiaal en benzine kosten? Hoeveel dagen is men hiermee bezig? De bovenstaande klus graag uitvoeren in de week van 10 t/m 14 september. Wellicht ook het opnieuw bekleden van de trappen.

Trap van alleen hout of gecombineerd met staal

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We bouwen ons eigen huis en zoeken of staal gecombineerd met hout of een volledig houten trap.

Traprenovatie

Wij willen onze trap naar de eerste etage laten renoveren. De trap bestaat uit 14 tredes met 1 bocht naar boven. De trap is reeds gestript van tapijt en de armleuningen zijn ook verwijderd. We willen graag een houten bekleding in licht eiken of juist donker, dit moet nog besloten worden. Graag antislipstrip op de tredes. Bovenste trede moet aangesloten worden op laminaat vloer van de overloop (laminaat vloerdelen hebben we nog). We willen graag de trap volledig laten renoveren dus graag een offerte inclusief het schilderwerk van de zijwanden. In de bijlage twee foto's van de trap in de huidige staat.

Traprenovatie aanbrengen

Ik wil graag de trap laten renoveren met overzettreden en stootborden. De trap is volledig kaal. De bedoeling is zoals op foto 2 wordt weergegeven. Foto 1 is zoals hij nu is.

Trap volledig laten renoveren

Graag dichte trap renoveren. Inclusief stoot borden en eventueel wangen. 13 treden 2x kwart draai met pvc of laminaat ALLEEN REACTIE PER MAIL.

Trap bekleden met PVC

Graag zouden we onze trap willen laten leggen met PVC. 16 treden, met 2 kwartslag draaien erin. Graag globale prijs indicatie. De trap is van hout en volledig kaal.

Trapleuning en trapspijlen plaatsen bij een open trap

Onze trap is volledig open en ik wil i.v.m. de veiligheid een klassieke trapleuning laten plaatsen met trapspijlen Ik heb een houten trap en wil graag een houten leuning. De trap heeft ongeveer 15 treden, met een soort L - knik erin. In onderling overleg leveren wij materiaal aan of de timmerman.

Trap dicht maken en een schuifdeur plaatsen

Wij willen graag de trap van de 1e naar de 2e verdieping dicht laten maken, waarbij de huidige tapijt bekleding op de loopvlakken bij voorkeur blijft zitten (rest mag weggesneden worden). Op de overloop op de 1e verdieping willen we de trap naar de begane grond afsluiten door middel van een schuifdeur die volledig van glas mag bestaan, of een houtenschuifdeur met glas erin (doel is licht vanuit woonkamer door te laten). Plek van traphekje op 1e verdieping vervangen door glas. We willen in de woonkamer de trap zichtbaar houden, maar toch minder geluid en warmte verliezen, vandaar onze wens om de afsluiting op de 1e verdieping te doen.