Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trap volledig laten renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trap volledig laten renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trap volledig laten renoveren

Tapijt van trappen verwijderen

Wij hebben een verzoek voor werkzaamheden die die wij graag willen laten uitvoeren. De trap beneden willen wij volledig vrij laten maken van tapijt en de trap boven vrij maken van trapmatten, beide trappen hebben 12 treden. Wat gaat dit aan arbeid, materiaal en benzine kosten? Hoeveel dagen is men hiermee bezig? De bovenstaande klus graag uitvoeren in de week van 10 t/m 14 september. Wellicht ook het opnieuw bekleden van de trappen.

Trap van alleen hout of gecombineerd met staal

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We bouwen ons eigen huis en zoeken of staal gecombineerd met hout of een volledig houten trap.

Traprenovatie

Wij willen onze trap naar de eerste etage laten renoveren. De trap bestaat uit 14 tredes met 1 bocht naar boven. De trap is reeds gestript van tapijt en de armleuningen zijn ook verwijderd. We willen graag een houten bekleding in licht eiken of juist donker, dit moet nog besloten worden. Graag antislipstrip op de tredes. Bovenste trede moet aangesloten worden op laminaat vloer van de overloop (laminaat vloerdelen hebben we nog). We willen graag de trap volledig laten renoveren dus graag een offerte inclusief het schilderwerk van de zijwanden. In de bijlage twee foto's van de trap in de huidige staat.

Traprenovatie aanbrengen

Ik wil graag de trap laten renoveren met overzettreden en stootborden. De trap is volledig kaal. De bedoeling is zoals op foto 2 wordt weergegeven. Foto 1 is zoals hij nu is.

Trap volledig laten renoveren

Graag dichte trap renoveren. Inclusief stoot borden en eventueel wangen. 13 treden 2x kwart draai met pvc of laminaat ALLEEN REACTIE PER MAIL.

Trap bekleden met PVC

Graag zouden we onze trap willen laten leggen met PVC. 16 treden, met 2 kwartslag draaien erin. Graag globale prijs indicatie. De trap is van hout en volledig kaal.

Trapleuning en trapspijlen plaatsen bij een open trap

Onze trap is volledig open en ik wil i.v.m. de veiligheid een klassieke trapleuning laten plaatsen met trapspijlen Ik heb een houten trap en wil graag een houten leuning. De trap heeft ongeveer 15 treden, met een soort L - knik erin. In onderling overleg leveren wij materiaal aan of de timmerman.

Trap dicht maken en een schuifdeur plaatsen

Wij willen graag de trap van de 1e naar de 2e verdieping dicht laten maken, waarbij de huidige tapijt bekleding op de loopvlakken bij voorkeur blijft zitten (rest mag weggesneden worden). Op de overloop op de 1e verdieping willen we de trap naar de begane grond afsluiten door middel van een schuifdeur die volledig van glas mag bestaan, of een houtenschuifdeur met glas erin (doel is licht vanuit woonkamer door te laten). Plek van traphekje op 1e verdieping vervangen door glas. We willen in de woonkamer de trap zichtbaar houden, maar toch minder geluid en warmte verliezen, vandaar onze wens om de afsluiting op de 1e verdieping te doen.

Trap opnieuw met vloerbedekking bekleden

Ik heb een pot verf laten vallen op mijn trap en nu moet deze opnieuw worden bekleed met tapijt. Het gaat om een dichte trap met halve draai, die volledig is bekleed met tapijt, inclusief de zijkanten. In het halletje op de 1e verdieping loopt het tapijt ook door, dat gaat om ongeveer 6 m². Ik ontvang graag een offerte voor het verwijderen van de vloerbedekking en rubberen ondervloer en het plaatsen van nieuw tapijt. Er mag ook materiaal worden aangeboden. Ik kan de offerte aanbieden aan mijn all-risk inboedelverzekering.

Trap naar de zolder plaatsen

Wij willen in ons te renoveren huis graag een trap naar de zolder laten plaatsen. Momenteel zit er een vlizotrap, maar deze willen wij volledig verwijderen en het gat (laten) dichten, omdat wij de doorlopende trap op een andere plek uit willen laten komen op zolder. De verdiepingsvloer is van hout met een betonlaagje. Een bouwkundige kennis heeft bevestigd dat dit mogelijk is. Uiteraard dient hier dan ook weer een nieuwe opening voor gemaakt te worden. Doen jullie dit ook? Of voert u enkel de montage van de trap uit in reeds bestaande openingen.

Partners

Partners van Casius