Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trap volledig laten renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trap volledig laten renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trap volledig laten renoveren

Trap volledig laten renoveren

Graag dichte trap renoveren. Inclusief stoot borden en eventueel wangen. 13 treden 2x kwart draai met pvc of laminaat ALLEEN REACTIE PER MAIL.

Trap bekleden met PVC

Graag zouden we onze trap willen laten leggen met PVC. 16 treden, met 2 kwartslag draaien erin. Graag globale prijs indicatie. De trap is van hout en volledig kaal.

Trapleuning en trapspijlen plaatsen bij een open trap

Onze trap is volledig open en ik wil i.v.m. de veiligheid een klassieke trapleuning laten plaatsen met trapspijlen Ik heb een houten trap en wil graag een houten leuning. De trap heeft ongeveer 15 treden, met een soort L - knik erin. In onderling overleg leveren wij materiaal aan of de timmerman.

Trap dicht maken en een schuifdeur plaatsen

Wij willen graag de trap van de 1e naar de 2e verdieping dicht laten maken, waarbij de huidige tapijt bekleding op de loopvlakken bij voorkeur blijft zitten (rest mag weggesneden worden). Op de overloop op de 1e verdieping willen we de trap naar de begane grond afsluiten door middel van een schuifdeur die volledig van glas mag bestaan, of een houtenschuifdeur met glas erin (doel is licht vanuit woonkamer door te laten). Plek van traphekje op 1e verdieping vervangen door glas. We willen in de woonkamer de trap zichtbaar houden, maar toch minder geluid en warmte verliezen, vandaar onze wens om de afsluiting op de 1e verdieping te doen.

Trap opnieuw met vloerbedekking bekleden

Ik heb een pot verf laten vallen op mijn trap en nu moet deze opnieuw worden bekleed met tapijt. Het gaat om een dichte trap met halve draai, die volledig is bekleed met tapijt, inclusief de zijkanten. In het halletje op de 1e verdieping loopt het tapijt ook door, dat gaat om ongeveer 6 m². Ik ontvang graag een offerte voor het verwijderen van de vloerbedekking en rubberen ondervloer en het plaatsen van nieuw tapijt. Er mag ook materiaal worden aangeboden. Ik kan de offerte aanbieden aan mijn all-risk inboedelverzekering.

Trap naar de zolder plaatsen

Wij willen in ons te renoveren huis graag een trap naar de zolder laten plaatsen. Momenteel zit er een vlizotrap, maar deze willen wij volledig verwijderen en het gat (laten) dichten, omdat wij de doorlopende trap op een andere plek uit willen laten komen op zolder. De verdiepingsvloer is van hout met een betonlaagje. Een bouwkundige kennis heeft bevestigd dat dit mogelijk is. Uiteraard dient hier dan ook weer een nieuwe opening voor gemaakt te worden. Doen jullie dit ook? Of voert u enkel de montage van de trap uit in reeds bestaande openingen.

Trap opnieuw stofferen

Wij hebben een volledig rechte en dichte trap met 14 treden, waar wij nieuw tapijt op willen laten leggen. Wij verwijderen zelf het oude tapijt. Er mag ook een aanbieding voor de levering van het nieuwe tapijt worden gedaan, maar we willen in elk geval even een prijsopgave voor het leggen per trede.

Schuifdeur met raamwerk maken

Ik woon nu ongeveer 10 maanden in mijn nieuwbouwwoning. De trap naar de eerste etage en de trap naar zolder zijn volledig open. Ik zou graag op de eerste etage een schuifdeur met glas willen laten plaatsen. Deze deur zal ongeveer 2 meter lang en 2.65 meter hoog moeten worden.

Trap bekleden met laminaat

Ik wil mijn trap renoveren volledig bedekt met hout, laminaat geen vloerbedekking 13 treden 2x draai naar links ik zie graag een offerte

Kozijn en trap maken en plaatsen

De zolder wordt op dit moment gescheiden door een stenen muur. Graag willen wij hier een doorgang in laten maken of de muur volledig laten verwijderen. Tevens zal de vlizotrap verwijderd moeten worden en een vaste trap geplaatst. Dit kan wellicht door een kast op de tweede verdieping op te offeren. De vloer van de zolder is van beton. Hiervoor maken wij graag een afspraak om de mogelijkheden te bekijken. De werkzaamheden dienen te starten in de week van 24 oktober 2016. Er is een plattegrond en een foto aanwezig.