Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trap vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trap vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trap vervangen

Trap vervangen

Er zit nu een wenteltrap metaal met hout en is niet gebruiksvriendelijk. Ook hebben we boven een overloop waar nieuw hekwerk moet komen. We willen een trap die bekleed kan worden met pvc en de trap die geplaatst gaat worden moet dicht worden ( stootranden). De hoogte van bestaande trap is 2,84 en de breedte is 94 cm maar deze trap komt bijna halverwege balustrade uit deze kan verplaatst worden zodat het makkelijker loopt het liefste een trap met alleen onder een kwart draai.

Aanpassing/renoveren van trapopgang-ruimte op het dak

Het gaat om een jaren '30 tussenwoning met houten plafonds en dak. De opgang (vaste trap) naar het dakterras heeft een opening van 120 cm x 90 cm met zinken afwerking met daarop een kleine kajuit-achtige houten constructie erop in schuine vorm. Ik wil deze constructie renoveren of vervangen voor een nieuwe onderhoudsarme constructie. Eventueel dus iets met kunststof kozijnen. Het is daarbij heel belangrijk om meteen een goede geluidswering te creëren. Het is een uitdaging omdat de beschikbare ruimte om er iets anders van te maken beperkt is. Graag advies van een ervaren dak-timmerman/aannemer. Het dak bestaat uit 2 niveaus, voor een gedeelte met dakpannen en achter plat.

Traptrede in open trap vervangen wegens scheur

Wij hebben een mooie houten trap die om de hoek naar boven loopt. Nu is de derde trede van boven gescheurd. Hierdoor zakt de trede ver door en zijn we bang dat hij zal breken. Het zou mooi zijn als deze trede snel vervangen of gerepareerd kan worden

Vlizotrap vervangen door vaste trap

Ik ben op zoek naar een trappenspecialist die mijn vlizotrap kan vervangen met een vaste trap. Nog geen voorkeur voor een bepaalde vorm of materiaal.

Velux dakraam vervangen

We hebben een nieuw velux dakraam 134x140 klaarliggen, de oude is lek en moet vervangen worden (zelfde maat). Deze kan niet via de trap omhoog. Wat zou het vervanging kosten en op wat voor termijn zou dit mogelijk zijn? We horen het graag. Met vriendelijke groet, Marcia

Verwijderen van ronde stalen trap en vervangen voor rechte houten trap

Het gaat om het verwijderen van een ronde stalen trap en terugplaatsen van een houten rechte trap met circa 15 treden en 1x een 90-graden hoek. Het is op de bovenverdieping van een maisonettewoning welke is gelegen op de 3e en 4e verdieping.

Binnendeuren en kozijnen vervangen

bij ons thuis willen we dus een 6tal deuren+kozijnen vervangen + een nieuwe deur/kozijn plaatsen onderaan de trap. En tevens de open trap dichtmaken indien dit tot de mogelijkheden behoord. momenteel zijn het 3 deuren van 201x83 en 3 deuren van 201x73 alle voorzien van een metalen kozijn + raam alle nieuwe deuren willen we naar 231 hoogte, zonder raam er boven.

Trap bekleden met Europees Naaldhout en vervangen of bewerken spijlen

Graag had ik mijn trap laten bekleden (compleet ombouw per trede) met Europees Naaldhout en ook zou ik graag mijn metalen spijlen of willen vervangen of laten zandstralen en laten poedercoaten zodat het er weer mooi uit komt te zien. Hout

Vlizotrap vervangen door vaste trap op een zolder

Ik heb een vlizotap die ik wil laten vervangen voor ee vaste trap. Vlizo trap verwijderen, gat dichten, nieuwe gat maken en een vast trap monteren. Let op op zolder hebben wij vloerverwarming. Je moet dus in staat zijn om deze om te leggen op een of andere manier.

Traptrede in open trap vervangen wegens scheur

Graag zou ik een traptrede vervangen in open trap wegens een scheur. Het is een traptrede in de hoek. Afwerking is niet nodig.

Partners

Partners van Casius