Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trap plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trap plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trap plaatsen

Verwijderen vlizotrap, trapgat maken en plaatsen van vaste trap

Ik wil graag een vaste houten trap naar zolder plaatsen. er is noodzakelijk een gat maken in het betonnen plafond. Het plafond is 2.70 m/ 2.50 m hoog. Er is een vlizotrap aanwezig, deze moet weg en het gat moet dichtgemaakt worden. Eerst moet de trap een paar treden recht worden, dan een kwartslag naar links en naar boven een kwart draai.

Nieuwe trap realiseren

Ik wil graag een nieuwe trap laten plaatsen met een kwart draai erin, vaste trap, dicht (i.v.m. te realiseren kasttrap). Contact gaarne via e-mail, daar ik telefonisch slecht bereikbaar ben.

Vaste zoldertrap plaatsen

Vaste trap op maat na zolder. Halve slag rechts draaiend met enkele spil. Met gat maken in zolder en gat voor vlizotrap dichtmaken

Advies, inmeten en plaatsen vlizotrap

Ik wil graag een viertal laten plaatsen van de zolder naar de 4de etage. Of een ruimtebesparende trap. Ook wil ik graag advies over wat voor soort trap en wat er mogelijk is in mijn situatie.

Trapleuning met spijlen laten maken

Onze trap van de begane grond naar de eerste verdieping heeft aan de niet-muurzijde geen leuning. Hier willen we ivm veiligheid graag een bijpassende houten leuning met spijlen plaatsen. Eventueel willen we ook stootborden laten plaatsen omdat het om een open trap gaat. De trap heeft een gelakt stalen frame met houten treden. De trap heeft 13 treden. We zouden dit zo snel mogelijk willen laten doen, omdat onze 1 jarige het ineens een goed idee vind om alleen naar boven te klimmen. Alleen geen flauw idee hoeveel zoiets zou gaan kosten en we hebben een beperkt budget. Alvast heel erg bedankt! In de bijlage een foto van de trap om een beeld te geven.

Dakhuisje op dakterras realiseren

Beste, Op dit moment is ons dakterras te bereiken met een vaste trap en dakluik. Wij zouden graag in plaats van het dakluik een dakhuisje laten plaatsen met aansluiting voor een wasmachine. Verder zo simpel en zo goedkoop mogelijk. Wat zou dat ongeveer kosten incl alles?

Trapleuning met spijlen laten maken en plaatsen

Onze trap van de begane grond naar de eerste verdieping heeft aan de niet-muurzijde geen leuning. Hier willen we ivm veiligheid graag een bijpassende houten leuning met spijlen plaatsen.

Schuifdeur plaatsen

De schuifdeur willen we graag voor de trap hebbe. Breedte 1mtr en hoogte van t plafond is ongeveer 260cm Welke deurvormen zijn gewenst? Schuifdeur In welke houtsoort heb je interesse? MDF vlakke deuren Om hoeveel deuren gaat het? 1

Traprenovatie

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van trap overzetredes van hout. Merk: Cando. Hout/ eiken. 13 tredes. Inclusief stootborden Trap is al voorbewerkt. Dus: inmeten, plaatsen, verlijmen.

Trapleuning plaatsen

Ik wil graag een trapleuning + smetplank voor een dubbelkwart trap. Hij moet links omhoog. 1 wand beneden is van gipsblokken (+/-160 cm), 1 wand midden is van beton (+/- 220 cm), en 1 wand boven heeft een holle gipswand (+/-110 cm). I.v.m. verschillende wanden lijkt mij een smetplank handig. Die is nu niet aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius