Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe trap plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe trap plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe trap plaatsen

Trap aanschaffen en plaatsen

Ik wil graag een eikenhouten trap op de 1e verdieping. Met een 3300 mm vloermat, 3100 mm hoogte. Optrede moet 19,3 mm zijn, tree dikte 42 mm. Treden 91 cm breed. Borstwering bdz 46 mm. Traphek werk met loden spijlen. Balustrade 1,7 meter breed

Trap renovatie

Betreft een traprenovatie: plaatsen treden + stootborden + vloerbedekking weghalen van trap.

Glazen balustrade plaatsen

Graag zou ik willen informeren naar de kosten van een glazen balustrade op de open trapkant (inclusief montage). Het betreft een open rechte trap van 13 treden in de woonkamer. Ongeveer 3,70 meter qua lengte van boven naar beneden. De rand waar het veiligheidsglas / metalen balustrade op zou moeten komen aan de open kant is 4,5 cm breed.

Trapleuning aanschaffen en plaatsen

Ik wil een offerte opvragen voor een trapleuning van de 1e naar de 2e verdieping. De huidige trapleuning van de begane grond is van hout dus het zal ook weer in deze stijl moeten komen. De trap heeft 2 maal een draai erin. De huidige trapleuning bestaat uit 1 geheel en heeft een ronding en vlak stuk. Waar moet de borstwering geplaatst worden? Binnen In welke uitvoering heb je interesse? Landelijk / klassiek In welke materialen heb je interesse? Hout Welk type trapleuning moet er geplaatst worden? Greep met muurbevestiging

Binnentrap leveren en plaatsen in nieuwbouwwoning

Ik ben op zoek naar een budgetvriendelijke dichte binnen trap met links bovenin een 90 graden draai. Het moet een trap zijn die niet kraakt en geplaatst worden in een betonnen vloer. De trap wordt bekleed met tapijt en rubber ondervloer door een bevriende vakman. Startdatum bij voorkeur 3e week van januari 2020.

Trap plaatsen

Ik wil graag een trap in mijn woning van de begane grond naar de eerste verdieping. Graag een dichte, houten trap. Momenteel staat er niks.

Trap bekleden met pvc

Ik heb een nieuwe trap die alleen in de grondverf staat. Ik wil er graag overzettreden op laten plaatsen. Het is een rechte, dichte trap van 15 treden.

Nieuwe trap plaatsen

Momenteel zit er een trap in met een enkele draai vanaf de begane grond. Op de eerst etage moet er een trap geplaatst worden met 2 bochten. Deze moet geheel van hout en dicht zijn. De oude trap ook graag afvoeren.

Trap plaatsen

Bij voorkeur een middenboom met stalen balk en houten treden. Optie 2 is een houten steektrap. Tredes graag extra dik (luxere uitstraling). Hoogte trap 276 cm.

Trapgat in betonvloer

Ik zou graag wat meer info willen. Een trapgat maken in de beton vloer 18 cm dik en maak jullie ook de gat dicht en ruim jullie als op.en een trap plaatsen hebben jullie daar ook mensen voor graag zie ik jullie informatie.

Partners

Partners van Casius