Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe trap laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe trap laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe trap laten plaatsen

Binnendeuren en kozijnen vervangen

bij ons thuis willen we dus een 6tal deuren+kozijnen vervangen + een nieuwe deur/kozijn plaatsen onderaan de trap. En tevens de open trap dichtmaken indien dit tot de mogelijkheden behoord. momenteel zijn het 3 deuren van 201x83 en 3 deuren van 201x73 alle voorzien van een metalen kozijn + raam alle nieuwe deuren willen we naar 231 hoogte, zonder raam er boven.

Een vaste trap plaatsen naar zolder

Ik zoek een specialist die een trap naar zolder kan aanleggen. De oude vlizotrap en bijbehorende gat zijn dicht gemaakt/verwijderd. Daarnaast is er een nieuw gat in de vloer gemaakt voor de nieuwe trap. Het gaat dus om het leveren en plaatsen van een houten (open) trap naar zolder.

Wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen

Ik zoek een specialist die een grote wenteltrap kan verwijderen en hier 3 vaste dichte trappen van kan maken (betreft ook 3 verdiepingen). De trappen lopen tot zolder. De hoogtes zijn 272, 270 en 245 cm. Ik bespreek graag mogelijkheden en foto's met de specialist.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder, ik heb nu een zolder trap.

Stalen bordes trap plaatsen

Moet een stalen bordes trap hebben van mij balkon naar mijn tuin langs zijkant van mijn huis naar beneden. Hoogte is 382 cm Breedte trap moet 90 cm zijn Zonder leuning wordt door andere gemaakt.

Trapgat maken in betonnen vloer en trap plaatsen

Er is al een gat met een vlieringtrap aanwezig in het midden van de gang. In verband met weinig ruimte in de gang(breedte 1,40cm) dacht ik eraan om een rechte trap links tegen de muur omhoog te plaatsen. Dan moet de betonnen vloer wel opengemaakt worden om het gat groter te maken. Dat is ongeveer 1,20 cm bij 30 cm dat moet weggehaald worden. Andere ideeën zijn ook welkom. Zie fotos voor situatie.

Oude trap en muur slopen en nieuwe trap plaaten

We hebben nu een trap die je vanaf de hal op kan en in de woonkamer hebben we dan een trapkast. We willen graag de bestaande trap slopen en een nieuwe trap laten plaatsen, maar omgedraaid. Dat betekend dat je de trap vanaf de woonkamer op kan en dat er een trap kast in de hal geplaatst wordt.

Een trap realiseren van vloer naar muur

Wij willen graag een trap laten plaatsen in ons magazijn om bij een deur te komen die daar tijdens de bouw gemaakt is. Het is dus een muur waar een deur naar een kamer in zit, wij kunnen via een omweg wel bij die kamer komen, maar een trap zou handig zijn. De onderkant deur zit op ongeveer 3 meter hoogte.

Trapsparing maken

Wil graag een trapsparing laten snijden, voor het kunnen plaatsen van een vaste trap. Het gaat om gestort (bewapend) beton van 200mm dik. Die sparing dient 800x2100 te zijn. Graag zo specifiek mogelijke offerte opstellen. ps. : de verdieping is 240 hoog van de vloerlaag en ook is de dak betreedbaar.

Nieuwe trap laten plaatsen

Wij willen graag een trap laten plaatsen die loopt van de begane grond naar de eerste verdieping. De breedte van de is trap 1100mm hoogte trap +/- 2900 (vloer moet nog gestort worden) uitval trap 3000mm trede het liefst met een anti-slip. Materriaal graag van Vuurhout, een gesloten steektrap. We hebben zelf al een gat in de vloer gezaagd, deze is van beton. Afgwerkte vloer is nog niet aanwezig.

Partners

Partners van Casius