Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trap bekleden met pvc of laminaat? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trap bekleden met pvc of laminaat. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trap bekleden met pvc of laminaat

Traprenovatie

We willen onze trap renoveren: 13 treden met 1 draai. De huidige vloerbedekking haal ik er zelf af. Ik wil het laten bekleden met laminaat of pvc, inclusief stoorborden. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden.

Trap bekleden met laminaat

Ik wil een houten trap laten renoveren. Trap met 17 treden, gesloten, en een kwart draai makend naar links. Het moet bekleed worden met laminaat. Het is momenteel bekleed met halve maantjes. Ik zal dit verwijderen, inclusief de lijmresten.

Trappen bekleden met laminaat

Wil graag twee trappen laten bekleden met laminaat. Een dichte en open trap. Beide trappen zijn half gedraaid en hebben 13 treden. De open trap helemaal rondom. De dichte trap opclick systeem. Trapkleedjes zijn eraf, maar er zitten nog restanten van de tape op wat wij zelf weghalen. De trap moet dan eerst nog wel licht opgeschuurd worden heb ik begrepen.

De trap opnieuw bekleden

I would like to re-cover the stairs, perhaps I want to have laminate laid, but I would like to discuss the possibilities. 2 Stairs on 2 floors for a total of 26 steps. A carpet must be removed on 1 stair, this involves 13 steps. Trappen bekleden met laminaat of iets anders, te bespreken. Van een trap moet het tapijt verwijderd worden.

Trap bekleden

Wij willen graag de trap renoveren. De trap is van hout en heeft 13 trede. Het is een dichte trap met 1 hoek. We weten nog niet met welk materiaal we de trap willen bekleden

Trap bekleden met laminaat

Wil bestaande trap bekleden met 13 laminnaat traptreden en stootborden geleverd door Praxis waarvan 4breden treden 130 x38 en 10 treden van 100 x 30 laminaat. Praxis opdrachtnr. 20373559 en 14 stootborden wit

Trap bekleden met laminaat

Ik wil graag mijn houten dichte binnentrap laten bekleden met laminaat dat ik zelf aanschaf.

Trap bekleden met pvc

Ik heb een nieuwe trap die alleen in de grondverf staat. Ik wil er graag overzettreden op laten plaatsen. Het is een rechte, dichte trap van 15 treden.

Traprenovatie

Ik wil graag mijn trap met 1 bocht en 13 treden bekleden met overzet treden en schopborden van de praxis

Trap bekleden met laminaat

Ik heb een trap van 13 treden, standaard trap met stootborden en twee draaien. Daar wil ik laminaat op gelegd hebben. De trap is kaal en geschuurd.