Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trap bekleden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trap bekleden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trap bekleden

Trap bekleden

Wij willen graag de trap renoveren. De trap is van hout en heeft 13 trede. Het is een dichte trap met 1 hoek. We weten nog niet met welk materiaal we de trap willen bekleden

Trap bekleden met laminaat

Wil bestaande trap bekleden met 13 laminnaat traptreden en stootborden geleverd door Praxis waarvan 4breden treden 130 x38 en 10 treden van 100 x 30 laminaat. Praxis opdrachtnr. 20373559 en 14 stootborden wit

Trap bekleden met laminaat

Ik wil graag mijn houten dichte binnentrap laten bekleden met laminaat dat ik zelf aanschaf.

Trap bekleden met pvc

Ik heb een nieuwe trap die alleen in de grondverf staat. Ik wil er graag overzettreden op laten plaatsen. Het is een rechte, dichte trap van 15 treden.

Traprenovatie

Ik wil graag mijn trap met 1 bocht en 13 treden bekleden met overzet treden en schopborden van de praxis

Trap bekleden met laminaat

Ik heb een trap van 13 treden, standaard trap met stootborden en twee draaien. Daar wil ik laminaat op gelegd hebben. De trap is kaal en geschuurd.

Trappen bekleden met laminaat

Ik heb 2 trappen met 12 treden (per trap) met laminaat laten bekleden. Het gaat om 1 trap met stootborden en 1 zonder. Het moet anti slip zijn. Graag ontvang ik een offerte hiervoor.

Twee binnentrappen bekleden

We willen de dichte trap beneden en de open trap boven bekleden met de Praxis eiken traptreden, beiden zijn rechte trappen en in totaal 26 treden. Open trap boven alleen de bovenkant, dus hoeft niet rondom, aan de achterzijde van de trede met een plint afwerken voor het nette en we willen geen stootborden. Gaat dus puur om de treden bekleden.

Twee trappen bekleden

Ik wil 2 rechte betontrappen bekleden met hout. De trap van de begane grond naar de 1e verdieping heeft 17 treden, en de trap van de 1e verdieping naar zolder heeft 16 treden. Graag een offerte hiervoor.

Traprenovatie

Ik wil de trap laten bekleden met laminaat. Ik heb 12 treden en het is een dichte trap.