Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trap aanpassen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trap aanpassen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trap aanpassen

Trap aanpassen

De trap is nu een steektrap. Graag willen wij de trap laten aanpassen in een steektrap met een bovenkwart.

Steile trap aanpassen

We willen de bestaande trap laten aanpassen zodat die minder stijl wordt. De houten trap bekleed met kurk heeft nu 17 treden en wij willen er 4 a 5 treden bij laten plaatsen. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met de vakman te bespreken.

Sloten vervangen en klemmende deur fixen

1. Ons dakterrashuisje heeft twee deuren. Beiden zijn gaan klemmen, dat willen we laten fixen. 2. Een van de deuren krijgen we niet meer van het slot. Ook dat willen we laten fixen. 3. We willen de sloten laten aanpassen (of vervangen) zodat ze inbraakbestendig van binnen zijn af te sluiten zonder sleutel. OPTIONELE KLUSSEN: Het goed kunnen openen en sluiten is op korte termijn van belang. Als het binnen twee weken mogelijk is om ook de volgende klussen te doen dan doen we dat. Anders doen we deze klussen na de zomer. OPTIONEEL 1: We willen een draairaam laten vervangen door een raam dat we inbraakbestendig open kunnen laten staan voor ventilatie. OPTIONEEL 2: Installatie van een houvast langs de trap vanuit het dakterrashuisje naar beneden (bijvoorbeeld een touw). VERVOLGKLUS: als het werk bevalt willen we het hele huisje een grondige onderhoudsbeurt laten geven en ook het dakterras.

Bestaande trap aanpassen

We hebben een huis gekocht met daarin een houten wenteltrap met een stalen hekje en plastic rode band als leuning. De treden vinden we mooi, het hekje mits een andere kleur dan nu acceptabel, maar die rode plastic band (zie foto) vinden we echt heel lelijk. We zijn op zoek naar een oplossing. Dus of met een houten leuning of iets van staal wat er overheen gelast kan worden. Voor hout is het natuurlijk lastig dat het gebogen is en we weten niet precies de opties hiervoor. Gaat dus of om de vervanging van de leuning (rode band) of vervanging van het hele zijhek (en de ballustrade boven). Waarbij de centrale paal en traptreden behouden blijven. Graag horen we een aantal opties en een indicatie van wat het zou moeten kosten. We snappen dat dat niet precies te zeggen is, maar het verschil tussen 500 en 2500 moet toch aan te geven zijn. Overdracht van het huis is op 19 juli, dus voor die tijd is geen optie. Ergens in de maand erna zou het meest ideaal zijn.

Trapkast aanpassen en trapgat afsluiten

Ik wil graag iemand die mee kan denken. We willen graag een nieuwe of aangepaste trapkast (in de ruimte onder de trap afmeting ongeveer 2,50 x 2,40 meter breed), zodat we hier makkelijk schoenen en laarzen in kunnen opbergen. De gang is namelijk erg smal en op die manier hoef ik er alleen nog jassen in kwijt. De huidige trapkast is één kleine ruimte. Ik heb wel eens oplossingen gezien waarbij de ruimte bij de onderste treden handiger gebruikt wordt door hier bijvoorbeeld lades te maken en ik ben benieuwd of zoiets mogelijk is bij ons. Mijn tweede wens is om het trappengat volledig af te kunnen sluiten met bijvoorbeeld een schuifdeur over de eerste trede. Dit omdat wij katten hebben en op die manier kan ik de gang ontoegankelijk maken voor onze katten wanneer er (onverwacht) iemand aan de deur staat. Onze katten mogen namelijk door het hele huis en het trapgat zit bij de deur. Graag een offerte voor de kosten hiervan.

Trap aanpassen

Mijn trap is in de hal voorzien van een bordes met twee treden. Dit bordes wil ik verwijderen en de trap en trapbomen verlengen met 2 treden met kleine draai, die aansluiten op de bestaande trappaal (zie foto). Exclusief sloopwerk. De trap heeft een breedte van ongeveer 90 cm en is uitgevoerd in grenen. De optrede is 20 cm, de aantrede circa 22 cm. Graag ontvang ik vrijblijvend een indicatie van de kosten voor het maken van de treden en boomverlenging en het plaatsen daarvan.

Trap aanpassen

Wij hebben een nieuwe woning gekocht waar de trap van begaane vloer naar de eesrte verdieping is voorzien van 2 x een kwart trap, dit willen wij ombouwen naar 1x een kwarttrap. Graag hoor ik over de mogelijkheden en de daarbij horende kosten? Groet.

Vaste zoldertrap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Op dit moment zit er een vlizotrap die vervangen mag worden door een houten trap. Helaas zal er een nieuwe opening gemaakt moeten worden, omdat de vlizotrap voor een badkamerdeur zit. Het gaat om een betonnen vloer! Graag verneem ik van u met een prijsopgave! Er moet nog wel toestemming gevraagd worden aan de verhuurder, maar ik denk dat dit geen probleem zal zijn, omdat het de waarde van de woning zal verhogen. De zolderruimte willen we uiteindelijk ook verbouwen tot speelruimte. Het gaat nu enkel om het aanpassen van de trap.

Trapgat aanpassen en wenteltrap plaatsen

Een vaste houten trap vervangen voor een (stalen) wenteltrap. Een deel van het trapgat zal verschoven moeten worden vanwege een andere plaats van de trap en indeling. De verdiepingsvloer is van beton.

Trap een betonlook geven

Ik wil graag in onze nieuwe woning de dichte trap aanpassen. Nu is deze bekleed met tapijt. Graag willen wij een betonlook en hier ook de hal en overloop bij betrekken. De hal en de overloop is ongeveer 5 m2 groot.